5 e nota studentului, nu a elevului! Deci, ma astept la mai mult, mai ales ca esti si din Galati! Knock them down!
In primul rand incerc sa fiu optimista. Sper sa iau 10. Sper sa nu fie ceva greu, si in final sper sa ma descurc.
Buna
pai eu am 7 examene dintre care 2 la economie si 1 la drept.nu mai spun de celelalte...
sper ca la fiecare note cat mai mari
Buna...nu inteleg de ce anumite persoane stiu sa pretinda ca sunt genii, dar fiind pe aniomin.creati-va fratilor/surorilor conturi si atunci sa va vedem
Mda...dragut...sunt o proasta iauzi. ce sa fac daca nu inteleg matematica? pur si simplu o urasc, doar la algebra ma descurc dar la geometrie sunt bata, pentru ca nu stiu matematica sunt proasta chiar daca notele mele la toate materiile sunt de la opt in sus, sunt proasta.Stii.ai mare dreptate. Ei bine desteptul anului presupun ca ai numai de 10/9 la toate materiile.Atunci bravo tie, felicitari! Nu am de ce sa te discriminez daca ai numai de zece si esti bun la orice. Ei bine daca ai avea si tu o materie la care ai lua 6, atunci esti un prost/proasta.Stii,nu stiu ce de ma discriminezi daca nici nu stii cum ma descurc la scoala.Mai ales ca nu ma cunosti!
Depinde unde e examenul, la liceu sau la facultate? Eu am 2 examene la doua matematici in sesiune + si sper sa le iau cu 5 nu vreau mai mult.
Fata chiar ca ii cosmar...eu ma astept la un 7...minim.la rom am luat 9. 60 dar la mate
dyaaaa întreabă:
Emanuela_Melinte_1992 întreabă: