anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista 9 domnii principale, pe pamint, deci el v-a primi botezul de 9 ori. Dupa fiecare botez are o alta culoare si un alt rang in lumea duhurilor umane. Am asistat la aceasta dicutie fara sa vreau si mi-a ramas intiparita in minte dar tot nu o deslusesc, despre ce este vorba?

Răspuns Câştigător
| Candice a răspuns:

Există nouă domnii principale, pe Pământ, deci el va primi botezul de nouă ori. După fiecare botez, are o altă culoare şi un alt rang în lumea duhurilor umane.
După primirea celor nouă botezuri, duhul părăseşte Pământul, căci nu mai are de parcurs nici o şcoală, nu are de făcut nici o evoluţie pe această planetă, deci nici un alt grad de obţinut. Domnii planetei Pământ îi spun:,, Fiule, acum ţi-ai terminat evoluţia pe această planetă, urmează să primeşti alt botez, şi acela nu se mai face aici, ci în Soare".
Cât timp primeşte numai botezurile domniilor pământene, duhul uman este o individualitate terestră. El este unul şi nimic mai mult. Puterile lui sunt reduse numai la lumea unităţilor. Chiar când a primit cel din urmă botez pământean el este tot o sfântă unitate, nu o treime. Insă vine vremea când trebuie formate şi forţele treimice, necesare conducerii evoluţiei duhurilor individuale; atunci sosesc pe acea planetă mesageri solari. Formarea de forţe treimice este un mare eveniment. La anumite epoci, trebuie eliberate o parte din foiţele treimice ale planetei Pământ şi este necesară formarea altora.

Aici este vorba despre cele noua botezuri de pe pamant si botezul solar :)

Poate site-ul acesta iti va fi de folos

http://viorelmihai.wordpress.com/......zul-solar/

Funda?

7 răspunsuri:
| robygabitzu1997 a răspuns:

Cred ca este vorba despre francomasonerie si de Iluminati (o grupare formata din oameni importanti, de elita).
Dupa de zice acolo cam la asta sa-r referii.
Nu stiui sigur.
Dai si o funda?

| Robert a răspuns:

Posibili masoni.Ei sunt cu ranguri.

| Candice a răspuns:

Unde ai auzit aceasta discutie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt pe dracu penticostal laughing m-am nascut ortodocs si asa o sa si mor, am uitat sa va spun ca cei care putau aceasta discutie mi s-au parut oameni simpli dar cu virsta inaintata, eram in spital si din cauza asta am tinut minte conversatia lor, nu am stat sa ascult mai mult deoarece mi s-au parut ca nu sunt in toate facultatile mintale si cind ai de-aface cu nebuni mai bine te retragi ca se ia boala laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lora,este vb de un spital al SRI-ului, undeva pe la Peris

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Candice, o fi vorba despre asta dar eu tot nu intelege laughing

| sCHmeTELinG a răspuns:

Esti cumva pendicostal? daca da intreaba-l pe pastorul tau ca el o sa-ti zica ce inseamna happy