anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista cineva de aici care a reusit sa invete matematica fara meditatii? Daca da, cum anume? Sunt clasa a 11-a mate-info si nu stiu nimic la mate, si m-am gandit sa incep sa invat, dar nu stiu cu ce sa incep, sau cum s-o fac, ce carti sa-mi cumpar, dupa ce site-uri sa invat. Vreau macar un 5 in bac la mate.
Conteaza media de la bac daca e de trecere adica 6 sau e 7, 8, 9 etc?
Si ca facultate ce imi recomandati, mie imi plac engleza si spaniola, si m-am gandit la o facultate de limbi straine dar ar fi o idee buna si ceva care sa ma ajute sa imi dezvolt vorbirea, ceva care sa te invete sa vorbesti. Funda

3 răspunsuri:
| InVisible99 a răspuns:

In primul rand sa iti faci un dosar cu formule, pe capitole, cand iti faci un exercitiu stii ca ai in dosarul ala formulele si teoremele vietii. La inceput va fi mai "deranjant" pana te obisnuiesti, dupa va fi mult mai ok, ca le ai acolo nu mai rasfoiesti zeci de foi sau cauti aceeasi chestie pe net de 10 ori. Si de aici pleaca matematica formule, incepe cu exercitii simple si treptat evoluezi.
Legat de facultate clar spre litere, pr din astea

| VibeTrix a răspuns:

Fa exercitii cat mai multe, daca nu stii sa le faci, intreaba colegii, uita-te pe net si nu le face pe brainly laughing

| Raducons a răspuns:

Cauti pe internet lectii de matematica gratis si vezi care profesor explica mai bine, sunt unii care au inceput lectii de matematica de la clasa a doua pana la liceu, daca nu stii ceva notiuni elementare poti sa le inveti usor de acolo.
Daca iti plac limbile straine mergi la limbi straine dar gandeste-te si ce vei putea lucra dupa ce termini facultatea, poti sa alegi altceva care iti ajuta mai mult sa castigi mai bine, consulta-te si cu altcineva apropiat
Ideal ar fi sa ai o nota finala cat mai mare la Bac chiar daca nu iti trebuie media la admitere.