| RequalizeD a întrebat:

Exista Dumnezeu? Dezvoltati!

Răspuns Câştigător
| ZEU93 a răspuns:

Nu exista dovezi clare ca ar exista sau nu ar exista.Fiecare are parerea lui,eu personal cred.De ce? pentru ca altfel nu as avea motivatie in viata,credinta ma face sa vreau sa traiesc viata,si sa inteleg sensul vietii happy

13 răspunsuri:
| Chris a răspuns:

Eu fac parte din categoria celor care au obosit sa tot explice de ce cred sau nu ca exista Dumnezeu laughing

| Bishop a răspuns:

Poate că da, poate că nu. Nu ştiu. Dar atunci când oamenilor li se întâmplă lucruri bune, majoritatea spun "Vai, mersi Doamne!", iar atunci când li se întâmplă lucruri rele, majritatea spun "Mda, şi cică există Dumnezeu". Asta ţine şi de stările oamenilor si de mentalitatea lor, dar şi de educaţie. Nu toţi suntem la fel şi nu poţi obliga pe cineva să creadă sau nu. Trebuie să simţi asta, nu să o spui.

| NoChanceForUs a răspuns:

Am crescut destul, nu mă mai dezvolt o perioadă.

| kindness a răspuns:

DA! Normal omule? tu ce crezi, ca vii cazut din luna? Doamne ce intebari stupide. seriosstraight face. Off incearca sa crezi, iti va merge mai bine. vei vedea ca toate starile tale sunt induse de catre ceva neexplicabil! de unde vin toate? de la dumnezeu creeatorul a tot ce exista in jur. Mai spunea unul ca tot ce e in jur de facut de mana omului si nu de dumnezeu. dar cainii astia care v-a latra tot de om e facut? cata impertinenta!

| ImHereForYou a răspuns:

Normal ca exista...cine crezi ca a creeat lumea asta,pamantul, stelele, animalele?
SAU CHIAR PE TN?
Daca EL nu exista atuci nici u...nici eu nu mai existam

| ImHereForYou a răspuns:

Normal ca exista... daca nu exista EL...atuci cine crezi ca a creeat lumea asta stelele cerul oamenii chiar sh pe tine

| CrazySoursD a răspuns:

Cum sa nu?
Exista doar pentru cei care cred in El. Exista atata istorie care ne vorbeste despre El deci, ceva a existat! Dar viata dupa moarte exista?big grin Nu cred ca acea Judecata de apoi este o inventie omeneasca.ci tin sa cred ca e ceva real!
Dupa parerea mea.da, exista.altfel nu ar mai exista religie.

| Dani04 a răspuns:

Nu exista nicio dovada ca ar exista Dumnezeu.Majoritatea populatiei crede in El pentru ca "asa se cuvine". Astia sunt oamenii incuiati, care ei spun ca cred in Dumnezeu, dar habar nu au ce inseamna asta daca le ceri sa-ti explice.Multi oameni au ajuns sa se increada mai mult in Dumnezeu decat in ei insisi, si asta e o problema. Dupa parerea mea,dat fiind faptul ca nu exista nicio dovada ca ar exista Dumnezeu, eu tind sa cred ca nu exista asa ceva si Dumnezeu este inlocuitorul perfect pentru lene, delasare si dezinteres.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Req? nu pune asemenea intrebari.vei primi raspunsuri.si e pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta exista.si exista atatea dovezi. creatiile sale, numai ca multi nu apreciaza.din pacate.

| bubububu98 a răspuns:

Bineinteles.intreaba-te intai cum existi tu!

| bubububu98 a răspuns:

Heyyy

| GMAN1 a răspuns:

Exista!