| Bia696 a întrebat:

Există vreo diferență de cum tratezi persoana la o conversație de 2-5 secunde gen doar da sau nu, gen Du-te, este o posibilitate dacă placi persoana respectivă sa îți întorci tot corpul asupra ei chiar pentru aceste secunde, si dacă nu e așa wow pentru tine sa îți întorci doar capul … nu știu sa mă exprim corect acum, sunt intr o stare naspa, oricum înțelegeți ce vreau sa zic " limbajul trupului" …

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

happy
În primul rand linisteste-te puțin.
Nu putem obliga pe nimeni sa ne iubească si nici nu este necesar.
Nu vrea sa te lase pentru ca probabil ii oferi un confort în virtutea inerției.
Te cred ca ești supărat, ca ai investit o parte din viata ta si te simți păcălit.
Normal ca dacă iubim un om nu-i facem rău,nu-i cream stare nasoala, din contra trebuie sa se întâmple un schimb energetic care sa-ti confere liniște si încredere.
Asta cu scuzele, poate merge o data, de doua ori, dar dacă devine obișnuință, se numește prostie sau bătaie de joc.
Intr-un an cam se legitimează o persoană, îți poți da seama dacă este sau nu compatibilitate.
Tăcută si moale, adică asa si asa.
În iubire nu este treaba cu jumătate de măsură.
Dar si tu ai dezvoltat ceva simptome histrionice, care da, de fapt denota stima scăzută de sine.
Si un psihiatru te poate ajuta în sensul acesta.
Posibil nu este doar ea vinovata, s-au adunat mai multe și în contextul acestei relații au ieșit la suprafață niște bube.
Stima de sine nu trebuie sa aibă legătură cu nimic din exterior ca de aia se numește de sine.Este cum te raportezi tu la tine indiferent de părerea celorlalți.,ca de mulțumit pe toată lumea nu avem cum.
Important sa fii bine tu cu tine, sa te doară la bascheți de iubirea cuiva.
Sa apreciezi iubirea si sa o respecți când îți este oferita dar sa nu o confundam cu atașamente si așteptări.
Iubirea este necondiționată si dacă nu este împărtășită, din iubire eliberezi persoană iubita, sa meargă unde este fericita. Și astfel te simți si tu întreg si poți dormi mai bine.
Nu trebuie sa te lase ea.
Dacă nu îți conferă prin prezenta ei în viata ta, liniște,încredere,stabilitate, înseamnă că este timpul sa va eliberați unul de celalalt si sa mergeți fiecare pe drumul lui.
De ce sa forțezi pe cineva sa fie asa cum dorești tu sa fie când undeva te așteaptă persoana potrivita.
Se mai întâmplă si nepotrivire de caracter si nu se moare din asta.
Important ca tu sa realizezi poziția ta unica în viata si sa nu te minți singur niciodată.
Sa nu ai nevoie de nici o confirmare din exterior.
Sa fii tu cel care ești si cine vrea sa rămână este binevenit, cine vrea sa plece sau îți creează stare nasoala ușa este deschisa, drum bun si ai mai învățat câte ceva.
Cu fiecare experienta de genul acesta mai invatam câte ceva despre noi înșine.
Si asa poți transforma ceea ce pare pierdere în câștig.
Poate știi mai bine despre criteriile după care sa te ghidezi atunci când vrei sa pleci la drum lung cu o fata.
De asemenea vei lucra la încrederea în tine si nu te vor mai deranja multe care poate ți se si par.
Plus ca intr-o relație comunicarea este baza și este bine de discutat de la început lucrurile care nu ti-ar face bine sufletului.
Nici unul nu este perfect dar exista pentru fiecare o pereche care sa se plieze pe imperfecțiunile noastre.
Deocamdată linisteste-te ca viata este scurta si merita sa-i oferi un moment de respiro.
Este viata ta, sufletul tău, butonul nu este la nimeni, nici la Dumnezeu, este doar la tine.Ai liber arbitru si poți schimba canalul dacă nu îți place filmul în care te afli.
Toate cele bune si zi liniștită.

9 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Parerea mea, ca povestile cu limbajul trupului nu sunt relevante.
In raport cu orice persoană, chiar partener de viata, trebuie sa ai incredere in tine.
Gelozia si dorinta de control sunt slabiciuni.
Si pana la urma dragoste cu forta e aiurea, nici nu se poate.
Dacă -i place de altcineva, liber si stop joc.
Bafta si sa ai incredere mai multa in tine, ca arata penibil un barbat care se simte inferior.

| Bia696 explică (pentru ioana748):

Mulțumesc frumos …. Asta este doar 1% din câte s-au întâmplat în acest an … o sa merg la un psihiatru sa îmi rezolv problemele cu gelozia pe care tot ea mi le-a creat ca nu era așa nebun înainte …. daca va continua trebuie sa o las ca Alfel mă distrug … de trei luni mai mult de 3-5 ore pe noapte nu dorm … sa nu zic ca mai și muncesc 12-13 ore pe zi 6/7 zile

| Bia696 explică (pentru Bia696):

Tot din cauza ei mi-a scăzut și stima de sine …. Chestia este ca ea este oricum tăcută și moale de la începutul relației …. Nu pot înțelege ce scop are ca nici de lăsat nu vrea sa mă lase …. Crede mă ca nu știi nici 2% deci de iubit sigur nu încape vorba … cred ca îi obișnuința la ea …. Pentru ca odată ce iubești un om nu îl rănești de fiecare dată când ai ocazia și după spui îmi pare rău nu știu ce a fost în capul meu … nu are sens

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda,

| Bia696 explică (pentru ioana748):

Cu drag!

| ioana748 a răspuns (pentru Bia696):

happy
În primul rand linisteste-te puțin.
Nu putem obliga pe nimeni sa ne iubească si nici nu este necesar.
Nu vrea sa te lase pentru ca probabil ii oferi un confort în virtutea inerției.
Te cred ca ești supărat, ca ai investit o parte din viata ta si te simți păcălit.
Normal ca dacă iubim un om nu-i facem rău,nu-i cream stare nasoala, din contra trebuie sa se întâmple un schimb energetic care sa-ti confere liniște si încredere.
Asta cu scuzele, poate merge o data, de doua ori, dar dacă devine obișnuință, se numește prostie sau bătaie de joc.
Intr-un an cam se legitimează o persoană, îți poți da seama dacă este sau nu compatibilitate.
Tăcută si moale, adică asa si asa.
În iubire nu este treaba cu jumătate de măsură.
Dar si tu ai dezvoltat ceva simptome histrionice, care da, de fapt denota stima scăzută de sine.
Si un psihiatru te poate ajuta în sensul acesta.
Posibil nu este doar ea vinovata, s-au adunat mai multe și în contextul acestei relații au ieșit la suprafață niște bube.
Stima de sine nu trebuie sa aibă legătură cu nimic din exterior ca de aia se numește de sine.Este cum te raportezi tu la tine indiferent de părerea celorlalți.,ca de mulțumit pe toată lumea nu avem cum.
Important sa fii bine tu cu tine, sa te doară la bascheți de iubirea cuiva.
Sa apreciezi iubirea si sa o respecți când îți este oferita dar sa nu o confundam cu atașamente si așteptări.
Iubirea este necondiționată si dacă nu este împărtășită, din iubire eliberezi persoană iubita, sa meargă unde este fericita. Și astfel te simți si tu întreg si poți dormi mai bine.
Nu trebuie sa te lase ea.
Dacă nu îți conferă prin prezenta ei în viata ta, liniște,încredere,stabilitate, înseamnă că este timpul sa va eliberați unul de celalalt si sa mergeți fiecare pe drumul lui.
De ce sa forțezi pe cineva sa fie asa cum dorești tu sa fie când undeva te așteaptă persoana potrivita.
Se mai întâmplă si nepotrivire de caracter si nu se moare din asta.
Important ca tu sa realizezi poziția ta unica în viata si sa nu te minți singur niciodată.
Sa nu ai nevoie de nici o confirmare din exterior.
Sa fii tu cel care ești si cine vrea sa rămână este binevenit, cine vrea sa plece sau îți creează stare nasoala ușa este deschisa, drum bun si ai mai învățat câte ceva.
Cu fiecare experienta de genul acesta mai invatam câte ceva despre noi înșine.
Si asa poți transforma ceea ce pare pierdere în câștig.
Poate știi mai bine despre criteriile după care sa te ghidezi atunci când vrei sa pleci la drum lung cu o fata.
De asemenea vei lucra la încrederea în tine si nu te vor mai deranja multe care poate ți se si par.
Plus ca intr-o relație comunicarea este baza și este bine de discutat de la început lucrurile care nu ti-ar face bine sufletului.
Nici unul nu este perfect dar exista pentru fiecare o pereche care sa se plieze pe imperfecțiunile noastre.
Deocamdată linisteste-te ca viata este scurta si merita sa-i oferi un moment de respiro.
Este viata ta, sufletul tău, butonul nu este la nimeni, nici la Dumnezeu, este doar la tine.Ai liber arbitru si poți schimba canalul dacă nu îți place filmul în care te afli.
Toate cele bune si zi liniștită.

| Cinic a răspuns:

Nu prea inteleg ce ai scris...gen. dar incerc sa deduc, gen! Daca te referi la atractia si modul cum o femeie trateaza un barbat, atnuci totul se rezuma la aspectul fizic al barbatului. Nu conteaza absolut deloc personalitatea barbatului sau valoarea lui umana ci conteaza doar cat de frumos este barbatul respectiv. Spre exemplu un barbat frumos care este fost puscarias si sta pe ajutor social si este dependent de doroguri sau pacanele va fi tratat de femei cu admiratie pentru ca este frumos. Dar daca barbatul este neatractiv si este doctor si in timpul liber salveaza animale si face voluntariat pentru batrani va fi tratat de catre femei cu dezgust sau indiferenta. Femeile percep barbatii in functie de aspectul fizic, nu in functie de limbajul corpului sau personalitate sau calitatile umane. Desigur nu toate fac asta, dar cred ca 7 din 10 femei trateaza primele actiuni cu un barbat in felul in care ti-am descris mai devreme, gen. Sper, gen ca ai inteles, gen.

| Bia696 explică (pentru Cinic):

Chestia este alta … hai îți spun pe șleau … de fapt un exemplu, o femeie și un bărbat merg la un peco, unul sa plătească alimentarea iar unul sa își ia suc …. În fata lor un bărbat după care urmează fata despre care vorbesc și bărbatul în spate …. Casierul nu a putut scana iar bărbatul a întrebat dacă sa se ducă sa aducă altă doză sau nu … la întrebat pe casier și totodată pe fata … fata i-a spus du-te …. Fata aceea nu mai are voie sa vorbească cu acel bărbat deoarece mi-a dat impresia ca îl place, i-am spus clar nici sa nu se uite pe el… în preajma mea a fost totul ok …. Eu am urmărit de-afară și pentru acel simplu "du-te " ia sa întors cu tot corpul nu doar cu capul asupra lui …. "Credea ca eu nu văd " eu eram afară și urmăream … i-am spus ca a greșit ca se putea duce ea sa ia doza, mi-a spus ca l-a lăsat pe el sa nu piardă rândul laughing ca acel om de fapt era in margine nu înaintea ei …. Ma mințit cu multe și acum nu mai pot crede nimic, sa nu mai spun ca a spus ca oricum ea îmi spunea "de fiecare dată am aflat eu și chiar și cu dovezile în fața a negat deci clar nu o cred" nu vreau hate

| Cinic a răspuns (pentru Bia696):

Sunt prea batran pentru astfel de conversatii laughing

| Bia696 explică (pentru Cinic):

Ok laughing
Tocmai pentru asta îmi poți da un răspuns