| Regedesubmunte a întrebat:

Există vreo rasă pură de oameni?
Am auzit ceva de rasa pură scandinavă dar până la urmă s-a dovedit a fi un mit!

Răspuns Câştigător
| 4StarLight a răspuns:

Nu cred că ar fi normal aşa ceva! Poate va exista, dar orice om are propria gândire, propriul comportament și prin diferenţierea asta ar fi un fel de împărţire pe categorii.
Tocmai de aceea suntem oameni, oameni=diferiţi! Nu este greşit şi sincer am citit o carte SF care atinge foarte bine subiectul şi poate fi înţeleasă de orice generaţie!
Într-un fel, prin asta s-ar încuraja un tip de personalitate, de om și ceilalţi ar fi excluşi și prin asta se poate înţelege numai că ceea ce fac și gândesc ei este greşit, anormal!
Asta este părerea mea, într-adevăr naziştii conduşi de Hitler aveau o obsesie pentru rasa pură dar alte informaţii numai ştiu!
Dar dacă mai afli ceva poate ţinem legătură pentru că m-ar interesa subiectul!

12 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Si Hitler voia sa creeze ceva de genul.

| Regedesubmunte explică (pentru Florentina9210):

Exact!
Dar din păcate nu a reușit!

| Mayhem666 a răspuns:

Nu, dar exista hibrizi laughing

| Divy a răspuns:

Nu. De ce?
Pentru că de atâția ani popoarele fiind cotropite au dus la combinări de gene astfel că femeile erau folosite pe post de ** și bărbații și copii ca sclavi, sau erau omorâți.
A trecut așa de mult timp încât se merge pe ideea de plăcere încât s-au combinat și reprodus ca șoarecii

| Regedesubmunte explică:

Eu sunt de părere că o rasă pură, izolată ar fi mai corectă, mai egală și mai puternică deoarece toți ar fi ca frați și sar ințelege reciproc mult mai bine, nu ar avea de ce să se certe, să se urască și în niciun caz să se lupte deoarece sunt toți frați, își cunosc originea, probabil vor arăta aproape la fel cu puține deosebiri! Deci nu ar avea de ce să nu fie bine!
Păreri?

| RAY a răspuns:

Toti oamenii au evoluat dintr-un grup plecat din africa, deci nu exista asa ceva, omul a facut sex cu cine a nimerit, dar mai mult faceam parte din mici grupuri, nu exista diferente intre rase genetice decat foarte putine aproape acelasi diferente ca intre om si cimpanzeii bobono

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Oamenii sunt oameni, deci rasa pura umana. Toti ne tragem din Africa, deci suntem urmasii unor populatii de negri si suntem frati pana in cele mai mici detalii genetice. Nu exista nici un om de rasa impura (cu gene de la alta fiinta).

| Deliiiia a răspuns (pentru Regedesubmunte):

Vor aparea probleme in codificarea genetica, urmata de mutatii genetice in cazul asta.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Parca mai ramasese un trib prin delta Amazoniana, sau in padurile din zona, dar cred ca si la noi mai poti gasi vreun cioban centenar, ce n-a coborat nicicand la ses, si nici oras sau poluare nu stie ce inseamna.
Decat oierit, meditatie transcedentala si transhumanta.

Bula
| Bula a răspuns:

Poate mai exista, in cateva triburi izolate, in jungla amazoniana.

| Paulfcsb15 a răspuns:

Am auzit ca Staling a creat un experiment in care creea oameni perfecti. Exista si o cantareata care a fost creata acolo dar nu mai stiu cum o chema.

Apache
| Apache a răspuns:

Omul modern teoretic provine din Ethiopia. De acolo s-au raspandit prin Peninsula Araba in Asia, Oceania, Europa si America de Sud si de Nord.
Deci Africanii ar fi rasa pura?

N-as zice, as spune degraba ca orice om indiferent de culoarea pielii este egal, si nu exista o rasa mai pura decat cealalta indiferent de origine sau istorie.