anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Extraterestri > pro sau contra. ce credeti? (si funda )

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Statistic e imposibil să nu existe și extratereștri ca formă inteligentă. Universul e prea mare pentru așa ceva. Forme de viață în afara planetei sub formă de diverse bacterii s-au găsit deja deci tehnic extratereștri sunt.

22 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

La cat de imens e universul ...trebuie sa fii tampit sa crezi ca numai pe planeta asta exista extraterestrii

| thegreatgatsby a răspuns:

Extraterestrii - fiinte care locuiesc in afara Terrei, nu?
Pai din moment ce nu suntem singurii din univers, as zice ca da pro. exista si etc.

| annkaa a răspuns:

Eu sunt pro cred ca existalaughing

| Andarock a răspuns:

. Pro! Deoarece exista! happy

--> Nu suntem singuri in univers + ca totii savantii stiu ca exista aliens, dar nu vor sa recunoasca! happy

---> Numai bine! puppy dog eyes

| Sabryy a răspuns:

Pro

| Silviix3 a răspuns:

Buna!
Pro sau contra? Adica daca exista sau nu? Eu spun ca exista.E imposibil sa fim singuri intr-un Univers atat de imens.Deci,pro!
Bye!

| LarisaMaria a răspuns:

Hmmm thinking poate si noi suntem extraterestrii pentru alte frome de viata din spatiul acesta infinit. Mi'e greu sa cred ca suntem singurii din cosmos. Asa ca PRO.

| Sabiiina001 a răspuns:

Mereu am crezut in extratreresti si inca mai cred ca cineva va dovedi acest lucru...pe acele planete exista vietuitoare care poate intr-o zi ne va cere ajutorullaughing =)

Răspuns utilizator avertizat
| MrSpooky a răspuns:

Pro

| TheTruthBeneathTheRose a răspuns:

Ambele! Se poate sa existe viata si pe alte planete! Pamantenii sa fie unicati? Pe de alta parte... hai totusi nici nu cred ca exista... oricum 50% da, 50% nu

| hardy1 a răspuns:

Ce te face sa crezi ca noi suntem singurii din tot universul
eu cred ca exista

| queerkulture a răspuns:

Unicorni.

| devilll a răspuns:

Nu cred pana nu-i vad
dar nici nu zic ca nu sunt
dar voi v-ati gandit ca poate noi suntem ce-a mai inteligenta fiinta din univers?

| Th3Unknown a răspuns:

Pro fara indoiala...

| alex9109 a răspuns:

Probabil ca exista, dar sunt unicelulari, deci mai prosti decat noi.
Omuleti verzi cu ochii bulbucati nu exista decat in videoclipurile manelelor, in care tiganii se acopera cu dolari.

| NedelcuRemus a răspuns:

Contra.Funda?

| Th3Unknown a răspuns (pentru NedelcuRemus):

Chiar atat de egoist poti sa fii sa crezi ca esti singur in acest univers? Sa zicem ca iti dau un nume...negi existenta acelei persoane doar pentru ca nu ai vazut-o, cu toate ca sunt 19 milioane de romani? No coment.

| Ana_5069 a răspuns:

Pro. Nu se poate să fim singurele fiinţe ( înafară de animale ), universul e infinit + există şi dovezi. Totuşi cred că sunt mai deştepţi ca noi.mai evoluaţi. thinkinglaughing

| Alina12389 a răspuns:

Eu spun ca exista.In biblie se spune ca daca dumnezeul ne-a facut pe noi din noi a sa apara alte rase umane care vor fi mai urite decit noi dar si nu asa de destepte.

| pisiberta a răspuns:

Eu am auzit de trupuri de extraterstri gasite, iar pe marte sa gasit un craniu, asa ca votez pro

| George8686 a răspuns:

Contra

Întrebări similare