Asa si.intrebarea ta este ?
parerea mea este sa nu ii canti in struna, las-o in voia ei "sa-si faca damblaua" u dovedeste`i ca nu-i porti pica si comporta`te cu ea ca si cand materia ei ar fi preferata ta.bine acum trebuie sa pui un pic mana si pe caietzelul ala prafuit din colt, de fizica, in 2 cuv dovedeste-i k esti un elev eminent.si asa poate va mai imprieteniti [nu-i dovedi nici o clipa k iti este antipatica, ea de abia asteapta sa-i dai cateva motive. ]
Daca ai luat mentiune la un concurs de fizica inseamna ca si tu esti destept si profesoara e buna. Daca te asculta ora de ora si te ironizeza e pentru ca nu vrea sa te risipesti...
Gresit krina. n`ai citit cu atentie. eu la fel am spus "sa nu-i cante in struna" ci sa-i demonstreze ca este un elev bun si ca s-a inselat in privinta lui
Cere comisie sa te evalueze un alt profesor si o sa demonstrezi ca aia e nebuna si are ceva cu tine, sau mai simplu discuta cu directorul liceului sau cu dirigintele tau.
Invata in continuare si fa-i in ciuda cand stii raspunsul la toate intrebarile ei.
Nu trebuie sa "ii canti in struna" si sa te prefaci ca materia ei e preferata ta.Nu am fost niciodata de acord cu "perierea" unui profesor doar pentru a da bine in fata lui.
Straduieste-te sa ii arati de ce esti in stare, invata de fiecare data.La un moment dat o sa se sature sa te tot asculte cand o sa vada ca nu are ce sa-ti faca.
Arata-i cine esti!
Poate ca s-a indragostit de tine si te tachineaza ca sa-ti atraga atentia si sa-i pici in plasa...
Nu cred ca are ceva personal cu tine, stiind ca ai potential si nu ai mai invatat vrea sa te trezeasca la realitate
Figur poti sa indrepti greseala invatand materia... poti incepe de aici : www.fizicaonline.blogspot.com;)
Dar poti sa copiezi la lucrare eu nici o data nu am invatat dar intodeauna am luat 9
andrefrancais întreabă: