| AvalohAlyn a întrebat:

Facultatea de Istorie e o facultate foarte frumoasa, mereu am fost bun la scoala la istorie dar este o facultate utila in ziua de azi?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multe facultati care se fac de duzina, sa ai facultate(nu spun ca asta e facultate de duzina, dar daca nu prea gasesti un motiv sa o faci, deoarece nu gasesti joburi in domeniu tot gasesti un motiv pentru care te ajuta orice facultate). ceea ce e bine deoarece orice ai face, un salariu mai mare ai daca ai facultate, angajatorul e obligat sa te plateasca doar pe asta un pic mai mult. Daca vrei sa inveti doar ca sa ramai cu informatii istorice, chiar daca nu gasesti post in ceva din domeniu, tot primesti cresterea de salariu, dar daca ai vrea sa faci o alta facultate e o problema deoarece doar la prima facultate poti intra la buget, la restul se intra pe plata(poti ajunge apoi la buget, dar trebuie sa depasesti o gramada de colegi)(la admitere nimic nu te trece la buget, nici 10, nu stiu din ce dau ei admiterea).

| DanielVălean a răspuns:

Altceva în afară de profesor de istorie nu știu dacă poti ajunge, deci e cam limitată din punct de vedere al posibilităților de urmat după ce o termini.