In principiu exista, dar mecanismele dupa care functioneaza lumile lor nu sunt invatate la orele de religie. Treaba cu, orice exista si noi nu intelegem e generat de puterea Diavolului, este o prostie generata de biserici in general. Astazi, din fericire, exista suficient de multa informatie ocultata acum zeci de ani, informatie care te-ar putea ajuta sa intelegi. Eu iti dau doar un link:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ethereal_being
Sper sa ai rabdare sa il citesti.
Da, exista povesti cu vrajitoare etc.
Spirite exista.
Fantomele le poti considera spirite si atunci exista si ele.
Buna!
Asta este o intrevbare interesanta,am vorbit la religie chiar saptamana trecuta despre asa ceva,adica despre vrajitore (vrajitoare in sensul celor care blestema alti oameni pentru bani),ei bine profu a zic ca ele chiar exista doar ca nici una nu este in stare sa foloseasca puterea lui Dumnezeu deoarece oameni nu ar trebui sa aiba puteri care ii apartin lui Dumnezeu. Teoretic ele folosesc puterea diavolului deci este un pacat sa crezi in ceea ce zic,lectia chiar ma fascinat,foarte interesanta, el nea mai zic ca de asemenea superstitiile ca de exemplu pisica neagra sau horoscopul sunt lucruri in care nu trebuie sa credem, daca credem este tot un pacat! Mi se pare extrem de corect dar in horoscop tot ma uit fara sa ii dau mare atentie dar totusi ma uit cand imi iau reviste cu horoscop.
Profesorul vostru de religie banuiesc ca are cunostinte vaste in ceea ce priveste horoscopul. Nu de alta dar ii pot arata o carte bisericeasca (pur ortodoxa, editata prin anii 70 si ceva) cu randuielile de peste an in care sunt clar desenate toate semnele zodiacale...
Nu spun ca nu e adevarat ce spui ma bucur sa aud lucruri noi
in schimb horoscopul din ziua de azi cam spune ce ar vrea sa auda sau sa citeasca limea,,, adica,>> ai sa cunosti persoane noi posibil sa ai niste neplaceri pe dupa masa spre seara putin prin aer liber si posib niste neplaceri din partea unui prieten >ok din ce am spus eu aici e ceva normal ce se intampla zilnic
ce e asa special? e horocsop doar ca nu am spus zodia e general? da cred ca se poate interpreta si asa am prezis deci is un prezicator? e cam mult pentru mine in fine cum crezi tu
mai astept si pe alti pareri noi
Ca exista ce? Povesti? Exista si cu batman, spiderman, Barbie, mos craciun etc.
Cat despre spirite, hmm. Incep sa ma indoiesc. O sa revin mai tarziu cu un raspuns.
Daca eu ma indoiesc nu inseamna ca nu exista. Dar ma gandeam ca nu am cum sa iti demonstrez ca omul are suflet sa iti pot demonstra existenta spiritelor si a fantomelor.
Nu vreau doar sa imi dau aiurea cu parerea.
Ba da exista bau bau si vine noaptea sa te pape
Da exista... Cel putin eu asta cred, Am citi intr-un documentar despre spirite si spunea : ca spiritele nu le poti vedea niciodata fata in fata. ele pot fi vazute doar cu coada ochiului sau se raceste deodata temepratura camerei si zdroncane ceva sau scartie dar in principiu Dumnezeu a creat 2 lumii lumea noastra si o lume a tuturor posibilitatilor...
Da si nu. Fantomele da,sunt spiritele oamenilor care:au o,,afacere" si au venit pe pământ casa o incheie,sa anunțe pe cineva de ceva.A,si vrăjitoarele sunt femei care fac,, afaceri" cu demoni, semnează cu sânge pentru lucruri materiale:bani, avere, etc.Sa nu îți fie frica fantomele nu fac nimic.A si demoni mai târziu după ce semnezi ca are nevoie de:7 suflete de om, fata, bebelus sau mai puține/multe sau chestiune.Casa ii chemi trebuie sa faci o incantație, nu stiu care
Isvziwbdj întreabă: