Acum depinde ce certificat. Daca e Advanced (CAE) sau Proficiency (CPE), merita, dar daca stiti ca il poate lua. Daca gradul e mai scazut de CAE, atunci nu conteaza prea mult, decat ca experienta de examen. Intr-adevar, sunt universitati din strainatate care nu accepta candidati straini decat cu diploma de Cambridge. Am inteles ca si angajatorii apreciaza o diploma care sa ateste cunostintele de limba engleza.
Sigur că da. Multe universităţi din lume acceptă acest certificat în cazul candidaturii la burse. În plus, testul o va ajuta să-şi stabilească nivelul de cunoştinţe de limba engleză. Şi nici nu e scump, comparativ cu cîteva ieşiri în club.
depinde de planurile ei de viitor. In cazul in care cunoaste bine limba engleza...ar fi pacat sa nu dea Cambridge`u.Nu se poate stii dinainte cat o sa aiba de castigat de pe urma lui.
Depinde care certificat Cambridge. In primul rand trebuie sa isi stabilesca scopul si apoi sa isi aleaga certificatul in functie de nivelul ei de engleza.
Eu mi l-am dat, l-am luat, cu B, ce-i drept, dar inca n-am simtit ca-mi foloseste, decat ca mi-am echivalat un curs din timpul facultatii. In rest, doar ce te scuteste de un test de limba la interviuri... cam atat m-a ajutat.
Pe mine nu m-a ajutat cu mare lucru, dar banuiesc ca e bine sa-l ai acolo, cat esti la inceput de cariera e bine sa ai ce trece in CV...
Eu zic s-o lasi sa si-l dea, dar vorbeste cu profesoara ei de engleza (daca inca e la liceu), daca il dau mai multi odata pot primi reduceri de pret.