| Queen_Miki_2000 a întrebat:

Florescu Mihaela
Mama mea chiar ma uraste! Tipa la mine din orice.Intr-o zi i-am atins din greseala sacoul pe care il calcase si a inceput sa tipe la mine si sa ma faca in toate felurile(jigniri,injuraturi).

Mai mereu face aluzii ca sunt grasa,proasta, lenesa, urata.

Cateodata ma bate(serios nu gluma cu caâteva palme), eram la magazin sa cumparam inghetata si am intrebat-o cate sa cumparam si ma inghiontit pur si simplu. Apoi cand sa coboram scarie nu mai stiu ce am facut dar m-a lovit cu sutul in fund de era sa cad pe scari.Cand ma mai cearta imi spune ca eu am fost cea mai mare greseala a vieti ei, ca sunt o nenorocire, sunt doar o greutate, ca ocup spatiu degeaba.Ba chiar mi-a spus ca ma uraste!

Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca tata si mama au divortat cand aveam 3 ani, mama are un copil cu alt barbat(fratiorul meu de 11 ani)care(copilul) e crescut de sora mamei de la o lună.

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Mama ta e frustrata, suparata și are nevoie sa isi verse nervii pe cineva și considera ca din cauza ta viața ei e un eșec.
Nu prea ai ce sa faci, unele femei nu au instinct matern, nu spun ca mama ta nu are dar nu ai cum sa îți înjosești copilul in așa hal și sa îl rănești atât de tare mai ales ca nu ti-a făcut nimic. Nu i-ai făcut nimic, nu?
Zic sa aștepți sa pleci din casa ei pentru ca altfel o sa ajungi sa te îmbolnăvești și tu sau sa te comporți ca ea. Și apoi cred ca ii va părea rău ca a pierdut singurul om căruia ii pasa de ea...

| Constantin_Stefan_1975 a răspuns:

Depinde că-ți ani ai. Dacă ești majora ai putea sa te muti. Dacă ești minora încearcă sa vb cu cineva apropiat, sa încerce sa te ajute. Ai putea sa suni la protecția copiilor, doar ca e un pic mai complicat.