| RedAppLe a întrebat:

Fratilor am o mare problema... Bun faza e urmatoarea.Nu pot sa mai retin nimic I don't want to see. Dau test la bio maine din regnuri si habar n-am de nimic...Si in general mi-i groaza sa ma apuc sa invat si cu greu invat o pagina de caiet studentesc. E adevarat ca sunt si distras de calculator sau mp3 sau telefon dar totusi si cand toate sunt stinse numai la invatat nu mi-e gandul. Ce pot sa fac ca sa ma concentrez pe lectie sa termin totul in maxim 2 ore si dupa aia sa fac ce vreau?

Răspuns Câştigător
| MireeeLa a răspuns:

Sa te duci la farmacie si sa ii spui sa iti dea memo plus am auzit ca e bun pentru. tinere de minte.Si cu calculatorul sau celelalte mai controleazate. Sper ca ti-am fost de folos.

2 răspunsuri:
| BloodMagickNecromance a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca tine, sincera sa fiu. Incearca sa inchizi telefonul, calculatorul si mp3-ul, te asezi in pat, iei manualul si caietul, si citesti de vreo 3-4 ori, pana cand crezi tu ca ai retinut.
Cand ajungi in clasa, mai repeti lectia, apoi pui pe cineva sa te asculte.
La mine in clasa asa se procedeaza.hee hee

| laviii a răspuns:

Nu a adat nemini testul inainte ta ( alta clasa ) iti faci testuu inaintee sau vezi tu fa cumva si copiezihee hee daca nu citeste de cateva ori ( sti dc nu mai reti si nu esti atent pentru ca nu esti obisnuit sa invetihee hee ) intelegete cu colegu de banca tu inveti jumate el jumate si vezi tu cum faciiwinking Succeshappy