| AlexBazzy a întrebat:

Funda! Am jucat macao cu niste prieteni.

Deci am jucat macao (jocul cu carti) cu niste prieteni la scoala. Se poate scade nota la purtare?

In scoala sunt camere.

2 runde le-am jucat si pe bani (1 leu). Ce credeti ca se poate intampla? dati-va cu parerea

9 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Nu patesti nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

E, nu? Am jucat si eu carti, dar nu pe bani si ne-a prins profa de geografie.
Bineinteles, cum am vazut-o ca a intrat in clasa am fugit de acolo.
A confiscat cartiile si le-a scazut nota la purtare la cei pe care i-a prins.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing)). Trist. Si eu am jucat carti si nu am patit nimic. laughing

Apropo, ce clasa esti?

| Ririru a răspuns:

Daca ai jucat in timpul orelor, cel mai probabil da, vei avea nota scazuta la purtare.

Daca era insa in pauze, nu cred, te relaxezi cum vrei ca pana la urma d-asta ai pauza.

| Totenn a răspuns:

Serios? asa fricos esti? colegii mei se bat toata ziua in clasa si nu le face nimeni nimic iar tu te joci macao in clasa si esti nelinistit laughing

| AlexBazzy explică (pentru Totenn):

La ce scoala avem.

| Totenn a răspuns (pentru AlexBazzy):

Orice scoala ar fi nu are cum sa-ti faca nimic, ce sa faci la scoala in pauze? sa stai in banca si sa inveti nu. fii si tu mai vorbaret cu profesorii, ei adora un elev vorbaret nu timid care sta in banca.

| anonim66231 a răspuns:

Dmn,chiar crezi ca o sa-ti scadă nota la purtare pentru ca te-ai jucat cărți pe un leu?
Zici de parca ai facut trafic de droguri in Scoala...winking logic ca nu o sa-ti faca nimic, si daca i-ai fi dat un milion, ce? Era problema voastră...

| MiKutzelu34546 a răspuns:

Nu ai voie, nici macar la bar/magazin nu ar trenui sa se joace dar la scoala? Depinde de cum esti vazut in ochii dirigintelui, daca ai fost cuminte pana acum nu o sa-ti faca nimic happy