Si eu am fost azi la romana.
De tehnologie nu stiu ce sa-ti spun, dar la romana merge doar primul pe judet. Acum cativa ani mergeau 2, dar acum doar unul.
Pai am spus ca tehnologia nu conteaza, mersi de raspuns. Sper ca te-ai calificat , mi-ar placea sa mearga mai multi .
Intr-adevar, numai un singur elev pe judet mi se pare cam putin, dar nu conteaza daca nu ne convine noua. In tercut am luat si locul 2, dar... daca numai primul merge, asta e!
Pana una alta, astept rezultatele... si chiar daca nu ajung la nationala, sper macar sa fiu intre primii 3.
Sper ca si tu ai luat un loc fruntas si... poate ma anunti si pe mine ce punctaj ai avut. Daca vrei, desigur.
Wooow. pari destept sau desteapta nu stiu ce esti . Daca ai luat locul 2. pfoai . Si nuuu n-am sa-ti zic, am sa ma mut, am sa-mi schimb numele . Daaar, si tu trebuie sa spui cat ai luat
Sunt cyborg!
Schimba tot, s-ar putea sa pun FBI-ul pe urmele tale!
Dupa ce voi afla, iti voi spune.
Nu... prima oara te vei bucura, apoi imi vei spune ! Si eu la fel
Ca tot veni vorba, pe ce clasa esti?
Am luat 89, 00 . nu ma calific, clar... tu ce-ai facut?
Dupa ce mi-am facut praf calculatorul n-am mai reusit sa-ti raspund.
Am avut 100 puncte, locul 3. (clasa a 9-a)
Felicitari pentru rezultat - chiar daca am cam intarziat . Ai avut un punctaj foarte bun si ai capatat experienta. Vei vedea ca anul viitor (daca mai participi) vei avea un rezultat si mai bun.
Wooooow. nu-i corect. depunde contestatie, cam tarziu, dar poate iesi pe locul 2 si mergi mai departe .
Cel de pe locul al doilea nu merge mai departe, doar primul.
Intr-adevar, e prea tarziu pentru contestatie, dar oricum sunt multumita de rezultat. Mai am inca 3 ani in care pot sa demonstrez ca pot mai mult asa ca... nu ma stresez.
Bafta la anul, poate mai vorbim pana atunci ... sau peste 2 sau 3 daca nu e vreun stres )
sabinan01 întreabă: