| FaraIdeiDeNume a întrebat:

Funda! Azi a fost Olimpiada de Limba Romana ( si Tehnologie, dar nu asta conteaza ), si rezultatele vor fi aflate duminica sau luni. Intrebarea este : De la ce nota, sau primii cati vor merge la etapa nationala? ( clasa : a VI a, daca conteaza )

14 răspunsuri:
| LNK a răspuns:

Si eu am fost azi la romana. big grin
De tehnologie nu stiu ce sa-ti spun, dar la romana merge doar primul pe judet. Acum cativa ani mergeau 2, dar acum doar unul.

| FaraIdeiDeNume explică (pentru LNK):

Pai am spus ca tehnologia nu conteaza, mersi de raspuns. Sper ca te-ai calificat laughing, mi-ar placea sa mearga mai multi sad.

| LNK a răspuns (pentru FaraIdeiDeNume):

Intr-adevar, numai un singur elev pe judet mi se pare cam putin, dar nu conteaza daca nu ne convine noua. laughing In tercut am luat si locul 2, dar... daca numai primul merge, asta e!
Pana una alta, astept rezultatele... si chiar daca nu ajung la nationala, sper macar sa fiu intre primii 3.
Sper ca si tu ai luat un loc fruntas si... poate ma anunti si pe mine ce punctaj ai avut. Daca vrei, desigur. laughing

Wooow. pari destept sau desteapta nu stiu ce esti laughing. Daca ai luat locul 2. pfoai laughing. Si nuuu n-am sa-ti zic, am sa ma mut, am sa-mi schimb numele big grin. Daaar, si tu trebuie sa spui cat ai luat tongue happy

Sunt cyborg! laughing
Schimba tot, s-ar putea sa pun FBI-ul pe urmele tale! laughing
Dupa ce voi afla, iti voi spune. happy

Nu... prima oara te vei bucura, apoi imi vei spune happy! Si eu la fel happy big grin

Ca tot veni vorba, pe ce clasa esti? smug

Am luat 89, 00 straight face straight face straight face. nu ma calific, clar... tu ce-ai facut?

Dupa ce mi-am facut praf calculatorul n-am mai reusit sa-ti raspund. laughing
Am avut 100 puncte, locul 3. (clasa a 9-a)
Felicitari pentru rezultat - chiar daca am cam intarziat whistling. Ai avut un punctaj foarte bun si ai capatat experienta. Vei vedea ca anul viitor (daca mai participi) vei avea un rezultat si mai bun.winking

Wooooow. nu-i corect. depunde contestatie, cam tarziu, dar poate iesi pe locul 2 si mergi mai departe happy.

Cel de pe locul al doilea nu merge mai departe, doar primul.
Intr-adevar, e prea tarziu pentru contestatie, dar oricum sunt multumita de rezultat. Mai am inca 3 ani in care pot sa demonstrez ca pot mai mult asa ca... nu ma stresez. laughing

Bafta la anul, poate mai vorbim pana atunci laughing... sau peste 2 sau 3 daca nu e vreun stres laughing)

| SimonaCristina a răspuns:

3-4 copii... FUNDA!

| asdfghjklloveyou a răspuns:

Doar primul merge la nationala.