Numai lucrînd cu harta alături, la momentul curent al învățăturii, se poate învăța.
Altcumva nu vei învăța niciodată.
Nu se poate învăța într-o zi ce trebuie învățat într-un an.
Iar pentru a învăța numai pentru notă e cea mai mare tîmpenie.
Am luat 10! mersi ca m-ati ajutat! m-am uitat in atlas si am tinut minte cat am putut! MERSI LA TOTI!
Trebuia sa faci până acum, daca aveai de gand sa iei notă mare. Daca ai memorie vizuală, te poti uita repede peste hartă si sa ti le intipăresti in minte. Nu stiu ce clasa esti, dar odata invatate, nu se mai uită. Eu si acum stiu sa le arat pe harta, eram pasionata de munti, de inaltimea lor (stiam si stiu in ordine crescatoare/descrescatoare toti muntii cu varfurile/inaltimile lor!)
Da...sunt in clasa a 8 a
Cel mai okey ar fi sa-ti strice media pentru ca nu o meriti..banuiesc ca-ti iasa media 9 sau chiar 10. daca nu sti asa ceva gandeste-te putin meriti media aia? NU asa ca consoleazate cu nota luata pe ce sti.
Ia-ti caietul si invata pe harta! Nu am sa-ti spun sa lasi calculatorul ca si eu am de invatat si ..sunt aici, dar ..totusi, invata pe harta, abia iti intra in reflex, si nu e deloc greu! Succes, si ..nota cat mai mare!
Inveti si tu uitate pe harta si incearca sa tii minte munti podisurile lacurile cele mai importante ca de alea o sa te intrebe... succes
anonim_4396 întreabă: