Uite : poti sa incerci : Portretul Fantomei ( AMI ) - e putin de groaza- dar are si romance
Este, de exemplu seria "Frăţia pantalonilor călători" scrisă de Ann Brashares, şi mai e o carte care mi-a plăcut mult: Bright lights big cit de Jay McInerney.
Nu sunt chiar uşor de găsit, dar te asigur că sunt foarte frumoase.
Pai,aici ar intra mai toate cartile de Jane Austen.Eu chiar ti-as recomanda ''Ratiune si simtire'' si "Mandrie si prejudecata". Charlotte Bronte-''Jane Eyre'' ti s-ar mai potrivi.''Rosu si negru'' mi s-a parut iar o carte extraordinara, chiar daca e mai psihologica.Nu prea stiu carti de-astea de dragoste care sa fie si de autori romani, dar ar fi bun si ''Romanul adolescentului miop'' ca are si destul romantism.
Incearca ceva scris de surorile bronte-sunt cele mai tari in materie de romane de dragoste ex:la rascruce de vanturi,jane eyre, necunoscuta de la Wildfell Hall;
pe aripile vantului-margaret mitchell
si ceva jane austen: persuasiune, emma(desi sunt cam slabe) poate si mandrie si prejudecata
maytrei-eliade si tot de eliade nunta in cer
bafta la citit!
La rascruce de vanturi - Emily Bronte, Pe aripile vantului - Margaret Mitchell, carti de Sandra Brown, Golful francezului - Daphne du Maurier, Nora roberts (politist cu dragoste). Spor la citit!
Carte nuntii- George Calinescu
Declaratie de dragoste- George Sovu
Promisiunea- Danielle Steel
Intalnire in amurg- Cathie Linz
Joe Goodman- Dennehy Sisters
Calhoun si pustoaica - Sara Orwig
Curiosul999 întreabă: