Eu sunt in clasa a 9-a la matematica si informatica. La liceul meu se fac 4 ore de matematica si informatica pe saptamana si in clasa a 11-a se vor mai adauga 3 ore. Pe langa cele 2 materii care caracterizeaza profilul (mate si info), se pune accentul si pe chimie, fizica, biologie. Conteaza si limba romana respectiv limbile straine studiate. mai pe scurt : toate materiile conteaza. In clasa a 9-a vei face si logica, iar daca esti atent la orele de logica o sa intelegi foarte repede. O sa dai teza din romana, matematica si informatica si la a 4-a teza poti alege din ce sa dai : chimie, fizica sau biologie. Nimic nu e greu daca inveti! Mult succes!
Vei face mai multe ore de mate si informatica si mai putine de lb straina si romana
La mate info e destul de greut(dupa parerea mea)
Ai in jur de 7-8 ore de info pe saptamana...Sai faci si matematica destul...
dar acum repinde si daca iti place matematica
La matematica-informatica daca este un liceu serios vei avea ceva de munca. In general se pune accept pe matematica,informatica, fizica, biologie si chimie. Vei avea in jur de 36 de ore pe saptamana. Altceva nu stiu ce te'ar putea ajuta. Parerea mea este sa mergi la mate-info pentru ca nu stiu daca o regretat cineva. Succes in tot ce iti propui!
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă: