Ii spui: doamna profesoara, nu as dori sa lucrez cu x deoarece nu-si dau catusi de putin interesul. stiu ca am mai fost odata cu ei in grupa si eu a trebuit sa fac totul. as vrea sa ma treceti in grupa y, desigur, daca nu va suparati
Spune-i ca anotimpul tau preferat e toamna, si ca tare ai vrea sa lucri la acel proiect.
Pai iti zic eu te poti duce la profa si sa ii zici:
Doamna profesoara pot sa va intreb ceva, ma puteti schimba din grupa ulti ma data cand am facut cu acei elevi am luat o nota foarte mica si nu vreau sa se repete nu vrea sa imi strik media va rog ff mult...
La mine mere cu toti profi dar chestia e ca eu is gemeni si se zice ca zodia asta e cea mai lingusitoare. Sper ca ti-am fost de mare folos si spor cu proiectul. Funda?
N-ai cum sa iei 3. 3 se pune pentru coipat.Asa ca fa-ti curaj si intreb-o ca n-ai ce sa patesti. Maxim te va trage de par daca e asa exigenta. FUNDA :X:X:X:X
Spune-le celor din echipa ta asa:"Daca vreti sa facem proiectul impreuna sa stiti ca trebuie si voi sa va implicati". Ei nu o sa se chinuiasca iar tu faci proiectul singura si cand o sa trebuiasca sa il prezentati ii spui profei ca partenerii tai de echipa nu au vrut sa faca si ei proiectul si l-aifacut tu singura. Profesoara o sa aprecieze ca ai fost tu interesata si ai facut proiectul si poate iti da o notamare. SUCCES!
Este usor incearca sa ii faci pe baieti sa creada ca nu este pentru nota ci pentru un lucru interesant gen un concurs si o sa vezi ca o sa iasa minunat si o sa iei un 10+.
Ionutz_1837 întreabă: