| syjey a întrebat:

Funda:Exista posibilitatea da sa fac o cere pentrua da din nou bacul la o materie pentru a-mi mari media?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu exista aceasta posibilitate.

11 răspunsuri:
| DiamondEyes a răspuns:

Poti face contestatie, dar exista si acolo riscuri, dar cunosc cazuri, in care, dupa contestatii s-au primit note mai mari.

| syjey explică (pentru DiamondEyes):

Eu nu vreau sa fac contestatie pentru ca mai mult ca sigur voi lua mai putin de exemplu in loc de 6 voi lua 5.5...eu vreau sa dau din nou la o singura materie pentru a-mi mari media generala la BAC

| DiamondEyes a răspuns (pentru syjey):

Nu poti.

| fuzzer a răspuns:

Ba se poate, nu cunoasteti metodologia.
In toamna, sau cand vrei, te prezinti, dar trebuie sa vorbesti cu cei de la inspectoratul scolar.

| GabrielaIoana a răspuns:

Nu exista aceasta posibilitate pentru ca daca ar exista mai mult din 50% ar da din nou bacul.

| simo102 a răspuns:

Nu poti da doar la o materie trebuie sa dai din nou la toate daca nu ai luat bacul.asa a patit si o verisoara de-a mea: nu a stiut la o materie la inceputul veri si l-a dat din nou toamna.iti recomand sa inveti mai mult la acea materie! funda?

| syjey explică (pentru simo102):

Bacul o sa-l iau, dar la romana nu cred ca voi lua mai ult de 7 si la romana as vrea sa-l dau din nou daca este posibil

| simo102 a răspuns (pentru syjey):

Pai nu poti. invata mai mult la romana

| syjey explică (pentru simo102):

Pai daca nu pot, de ce sa invat mai mult la romana?

| thr93 a răspuns:

Nu ai cum, doar daca pici la un obiect, ai dreptul sa dai bacul din nou la toate obiectele.

| Izabellaa92 a răspuns:

Nu, din pacate nu se poate