Pai la fizica o sa inveti despre mecanica, temperaturi, electricitate, magnetism, optica.baza in sistemul international. O sa inveti despre Isaac Newton, Einstein.Multe definitii si multe multe formule. Bafta in clasa a6a. fundita?
Deci ce ai facut in clasa 5 + fizica si nu e grea si la romana nu da test si nici aia nu e grea. din cate'mi amintesc
Pfff.Si eu trec clasa a 6-a.Si eu sunt curioasa.Nu stiam ca se face fizica. Lol sunt de pe alta planta. =]]. Pai, Sa steptam si o sa vedem. =3 fundita?
Da iti da un mic testulet sa vada ce mai tii minte ce ai facut intra5 si eu am fost intra 6 acum sunt intra 7 dar te sfatuiesc sa inveti ca in cl a 7 exemplu la matematica se regaseste in carte si ce ai facut in cl a 6 iar la romana iti da tot ca la mate un testulet si iti pune niste intrebari minore succes
Romana:nu dai test, materia este asemanatoare ca in a V-a
Engleza: noi am facut timpurile
Franceza:numerele 100-1000 verbe, negativ afirmati interogativ(propoziti)
Mate:numere negative, ari perimetru diverse formule si teoreme (nu mi le aduc aminte)
fizica:stari de agregare, vectori, cum circula, greutate(nu mai stiu)
biologie: zoologie, despre animale
istorie: asemanator cu a 5-a + cateva razboaie (la mine asa a fost)
Geografie: geografia europei
Ed. tehnologica:desing, asta imi amintesc pentru ca mi-a placut.
Nu mai stiu pe unde imi sunt caietele dar cam asta imi amintesc de acum aproximativ 2 ani.
Stai linistita este mai usor in a 6-a decat a 5-a mie mi-a placut, nu te speria.
SUCCES! :*
alexcatalin13 întreabă: