| Corina1325 a întrebat:

Funda! La liceu vreau sa dau la mate-info intensiv engleza... appoi as vrea sa merg mai departe la Academia de politie Alexandru Ioan Cuza. daca dau al amte-info intensiv engleza pot ajunge la academie?

Răspuns Câştigător
| asya a răspuns:

Da, poti ajunge, dar iti va fi foarte greu! La Academie se da admitere din romana, istorie, engleza/franceza, care necesita o pregatire la sange! Gandeste-te putin cat vei avea de invatat, pe langa acestea, ca sa iei note mari in bac! Matematica si informatica nu sunt deloc usoare la acest profil(iti spun din propria experienta)! Faci cu totul altceva decat in generala.
Sfatul meu este sa mergi la un profil uman, unde dai bacul exact din aceleasi materii din care ai admitere, impuscand doi iepuri dintr-o lovitura! Bafta!

3 răspunsuri:
| costyn162 a răspuns:

Mate-info e profil real... daca vrei sa urmezi cariera in politie cred ca ar trebui sa te inscrii la un profil uman intensiv engleza. La examenul de admitere la Academie o sa iti trebuiasca istorie, romana si limbi straine, matematica mai putin.

| bbdotgirl a răspuns:

Sa tii minte asa ca regula generala ca de la Mate-Info poti merge ORIUNDE! Istoria, romana. astea le inveti si la mate info (poate istoria nu atat de aprofundat ca la Filologie, dar romana sigur) si in plus, nu-s materii complicate (ca matematica, fizica) si le poti la orice ora aprofunda si in facultate. NU fugi de mate-info bilingv englezawinking Eu intru in clasa a 12a la acelasi profil si n-am regretat nici macar o secunda ca m-am dus la profilul asta. N-ai idee cate drumuri mi-a deschis big grin

| AngelOfDeath_3541 a răspuns:

Eu unul cred ca da pentru ca eu unul as vrea si mi-as dori sa ajung acolo.