Contabilitate, protectia consumatorului si comunicare profesioanala,economie,mediu concurential,managementul afacerii, negocierea unei afaceri, realizarea unei afaceri, planificarea unei afaceri, organizarea unei afaceri + alte materii de baza.Da, se face destula matematica.
Liceul asta te ajuta daca doresti sa mergi la facultatea de management si marketing.
That's all! ^^
Salut! eu sunt in a a10-a la economic la profil contabilitate si fac materiile astea: fizica, protectia consumatorului, romana, mate, engleza, comunicare profesionala, psihologie, franceza, educatie fizica, religie, educatie anteprenoriala, contabilitate, tic, chimie, istorie, geogra, bio, pcm.
din care: pcm-3 ore, mate, 3 ore, ctb-3 ore, romana-3 ore, mate-3 ore, engleza-2ore, fizica-2ore, comp-4 ore, iar restul o ora.
in fiecare an materiile de baza se schimba, ramane numai contabilitatea.
nu ai zis la ce cls te intereseaza, eu ti-am zis cum e pe a 10-a. si la mate depinde de prof, de tine, etc...
Şi cum ţi se pare la economic? Îţi place, eşti mulţumită?
Da, adica dupa terminarea liceului, cu diploma de la aceasta scoala ma pot angaja a doua zi. liceul economic imi asigura un serviciu dupa ce nu mai sunt elev. acesta e avantajul.
dezavantajul este acela ca eu nu sunt inclinata spre profilul pe care mi l-am ales, asa ca plec de la anul la liceu uman, filologie.
Aha. Înţeleg.
Faza cu matematica pe mine mă dă gata Nu vreau foarte multă.
Se face matematica m2 adica matematica medie, nu chiar grea ca la mate info unde se face m1, dintr-a 11 se scoate si fizica si bilogia si desen sim uzica, cel putin asa era acum 2-3 ani.
Contabilitate; studiul calitatii prod.si serv.; elemente de tehnologie generala; matematica financiara; junior achievement-Turism
anonim_4396 întreabă:
Isvziwbdj întreabă: