| siminafive5 a întrebat:

Funda! La sfarsitul clasei a 7 a trebuie sa invatam pederost tabelul periodic al lui Mendeleev?

Răspuns Câştigător
| Nolkyz a răspuns:

Depinde de cerintele fiecarui profesor.

13 răspunsuri:
| skama18 a răspuns:

Invata grupele, perioadele si halogeni., starea de agregare la conditiile normale de temperatura si presiune.(semnificatia culorilor
rousu= gaze
albastru=lichide
negru=solide) restul daca vrei pentru tine poti invata cateva elemente din fiecare grupa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E bine sa-l stii toata viata.dar sant importante simbolurile chimice macar.nu poti vedea CO2 si sa spui codoi.

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

Nu cred, dar cred ca trebuie sa cunosti detaliile unor elemente mai importante, gen numar atomic, valenta, pozitia in grupe si perioade etc.

| Minimalistul a răspuns:

DA tot tr sa il inveti si eu is a 7-a wai i un chin,

| Anonymous112 a răspuns:

Salut, Nu este obligatoriu sa-l citesti. Funda?

| CiocolatăCuCăpșuni a răspuns:

Depinde de profesor. Eu nu l-am învățat, doar a trebuit să știu elementele mai importante.

| jmenaru a răspuns:

Nu pederost...pe "nevazute"laughing

| Scorbut a răspuns:

Eu l-am invatat din mers. Dar pentru clasa a 7a doar prescurtarile alea...adica O = Oxigen, H= Hidrogen....in fine. Dar nici acum intr-a 9a nu le stiu pe toate laughing

| Puficilika a răspuns:

Salu! Da, ar trebui sa-l sti cat de cat.

| vladutzw a răspuns:

Nu trebuie sa-l inveti dar sa stii cv daca te intreaba, pentru ca in a8a o sa ai nevoie

| DoNotWorry a răspuns:

Nu trebuie. Eu intr.a 7 a nul l.am invatat si sincer mie mi se pare absurd sa ceara cineva sa inveti tot tabelul... Adica esti intr.a 7 a, inca nu stii daca mergi la profil de stiinte ca sa ai nevoie.

| dvd1999 a răspuns:

Nu

| madycollins a răspuns:

Nu, cred.Depinde de profesorhappy. Dar parerea mea este ca nu ai nevoie de tot tabelul pentru ca nu o sa folosesti toate elementele in exercitii.