Invata grupele, perioadele si halogeni., starea de agregare la conditiile normale de temperatura si presiune.(semnificatia culorilor
rousu= gaze
albastru=lichide
negru=solide) restul daca vrei pentru tine poti invata cateva elemente din fiecare grupa.
Salut,
Nu cred, dar cred ca trebuie sa cunosti detaliile unor elemente mai importante, gen numar atomic, valenta, pozitia in grupe si perioade etc.
Depinde de profesor. Eu nu l-am învățat, doar a trebuit să știu elementele mai importante.
Eu l-am invatat din mers. Dar pentru clasa a 7a doar prescurtarile alea...adica O = Oxigen, H= Hidrogen....in fine. Dar nici acum intr-a 9a nu le stiu pe toate
Nu trebuie sa-l inveti dar sa stii cv daca te intreaba, pentru ca in a8a o sa ai nevoie
Nu trebuie. Eu intr.a 7 a nul l.am invatat si sincer mie mi se pare absurd sa ceara cineva sa inveti tot tabelul... Adica esti intr.a 7 a, inca nu stii daca mergi la profil de stiinte ca sa ai nevoie.
Nu, cred.Depinde de profesor. Dar parerea mea este ca nu ai nevoie de tot tabelul pentru ca nu o sa folosesti toate elementele in exercitii.
Isvziwbdj întreabă: