Spune-i doamnei profesoare ca nu l-ai facut singura si poate ii va pune si ei 10...sau macar explica-i ca si ea a fost acolo si a vazut ca nu te-ai oferit sa raspunzi...bafta
Spune-i ca vroiai sa o lasi pe ea, dar pentru ca te-a pus profesoara pe tine nu ai mai avut ce face si spune-i ca iti pare foarte rau si chiar aveai de gand sa o lasi pe ea
Dar eu nu inteleg ceva, daca ati compus ambele acest rezumat inseamna ca amindoua ar trebui sa primiti note, nu stiu ce se mai alege de scolile din ziua de azi. Spune-i profei de romana ca ati contribuit ambele la acest rezumat, nu conteaza ca tu ai citit, poate ca colega ta a pus mai mult suflet., daca nu vrea sa ii puna si ei nota, te duci si ii spui ca asa ceva nu e cinstit si poti face plingere la director. daca nu merge cu ce ti-am spus eu si vrei sa ii cei iertare colegei spune-i ca o sa te implici mult mai mult ca alta data cind veti mai face un rezumat ambelle ea sa primeasca nota. dar mai bine faci galagie, caci asa ea (profa) isi va face de cap, nu ca nu ar sti ele ce fac, dar nu e pe placul tutturor.
Mergeti la profa amandoua si dovediti ca ati facut amandoua rezumatul ziceti fiecare cate un fragment si se convinge si ii pune 10 eu am facut exact asa cu cel mai bun prieten
Daca as fi eu in locul i-as jura ca data vitiare o voi lASA pe ea si ca acum nu am vrut dar am fost nevoita...i-as mai zice si ca daca ar fi o prietena adv ar intelege si nu sar supara... apoi as fi luat-o in brate si as fi plecat
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: