| Hangover a întrebat:

FUNDITA! Va rog foarte frumos sa imi spuneti si mi ce inseamna "interactiunea"! Va rog mult de tot! Luni dau test la fizica si pagina cu acest cuvant nu o mai gasesc. Va rog sa ma ajutati.Am mare nevoie! Va pup. big grin

Răspuns Câştigător
| SugarAndSpice a răspuns:

Interactiunea- actiunea reciproca dinte doua corpuri(proprietatea corpurilor de a actiona unul asupra celuilalt)

12 răspunsuri:
| justme_3711 a răspuns:

Interactiunea inseamna actiunea reciproca dintre 2 corpuri
:*

| cristina_3322 a răspuns:

Actiunea reciproca a 2 corpuri.

| Zippy a răspuns:

Interactiunea este actiunea reciproca dintre doua corpuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Actiune si influenta reciproca intre doua sau mai multe elemente, obiecte ori fenomene

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Interactiunea este actiunea reciproca a 2 corpuri

daca mai e ceva... da-mi un mesaj si iti spun

app succes la test:*

| DolcE_7446 a răspuns:

Acţiune reciprocă între două sau mai multe corpuri, sisteme fizice, fenomene etc.

Formă de legătură între corpuri, realizată fie direct, fie prin intermediul câmpurilor fizice.

| asdfghjklș a răspuns:

Interactiunea este prprietatea corpurilor de a actiona unul asupra celuilalt sper ca te-am ajutat :-D

| An0nim_1112 a răspuns:

Interactiunea este actiunea reciproca a doua corpuri.

| Hangover explică:

Mersi mult! Cred ca o sa i-au un 10 la scoala! V-am promis ca dau fundita!

| AGoofi a răspuns:

INTERACȚIÚNE, interacțiuni, s. f. 1. Formă de legătură a obiectelor, a fenomenelor etc., manifestată printr-o influențare, condiționare sau acțiune cauzală reciprocă. 2. (Fiz.) Acțiune reciprocă între două sau mai multe corpuri, sisteme fizice, fenomene etc. ♦ Formă de legătură între corpuri, realizată fie direct, fie prin intermediul câmpurilor fizice. [Pr.: -ți-u-] – Din fr. interaction.

| Meli a răspuns:

Buna! Interactiunea reprezinta actiunea reciproca dintre doua corpuri!
Mult succes la testwinking