Si trebuia sa trantesti ditamai epistola aici? Puteai posta un link.In fine. sper ca aceasta scrisoare sa-i aline pe cei fara imaginatie.
Pentru No God: Nu stiu sa existe un contor de cuvinte, ori o limita de upload. Daca te deranjeaza lungimea epistolei, regret. Vad insa ca sunt alti membri ai acestei comunitati care degusta cu incantare. Am vrut sa va fac partasi la aceasta bucurie a sufletului si a mintii, iar un simplu link mi se parea prea putin. Asta e, gusturile...
Domnul Marquez fantastic ca de obicei. Multumesc mult pentru asta, chiar nu stiam de ea.
No god... daca nu vrei sa citesti " ditamai epistola" treci peste... anyway... am citit`o si eu mai demult... mi-a facut placere sa o recitesc... este un om remarcabil
Gabriel Garcia Marquez m-a incantat cu "Dragoste in vremea holerei ", a ramas preferata mea din ceea ce a scris autorul, a ridicat spre nemurire dragostea si a invaluit-o in mister, apoi a decriptat, a sectionat si a transpus pe intelesul fiecaruia diversele stari care ne pun la incercare sufletul atunci cand iubim. Si-a castigat dreptul la nemurire .Am sa urmez sfatul lui spunandu-ti "Multumesc" si "Iarta-ma"
Da, oare de ce ne exprimam prea rar dragostea si pasarea fata de cei care au nevoie de ea...