| Oanny a întrebat:

Gata vacanta! Azi e ultima zi de vacanta, iar maine pasim in noul an scolar.Maine,eu si multi altii, vom intra in primul an la liceu.Sunt plina de emotii si nerabdatoare sa-mi vad noul colectiv.Succes la scoala, si...

Pentru sanatatea dumneavoatra evitati excesul de scoala, teme si invatat... daca apar manifestari neplacute consultati o mica vacanta ...tocilarii tac si inghit iar restul il trimit...
laughing(nu m-am putut abtine sa nul postez).

Acum intrebarea:Ce o sa va amintiti, aproape toata viata, din aceasta vacanta? Si cei care au fost clasa a noua, cum a fost sa va vedeti noii colegi? Si ati stat in banca si ati asteptat sa vorbeasca cineva cu voi sau v-ati bagat voi in seama ceva de genu: "Buna, sunt Oana tu?". Ce a-ti facut?[presupun ca dau si fundita dar nu stiu sigur]

Răspuns Câştigător
| Saya a răspuns:

Salut!

Pai cel mai bine ( iti zic din propria experienta) e sa nu sacai pe toata lumea daca vine cineva la tine e ok te pti imprietenii cu cei care iti stau in fata sau in spate...persoanele prea prietenoase sunt agasante uneori. cel mai bine e sa fii distanta dar nu foarte rece asa ceilalti te vor vedea ca fiind o persoana puternicawinking
Bineinteles eu am facut cunostiinta cu ei la careu inainte sa intram in scoala si am avut noroc, ca cunoasteam 5 dintre fetele ce imi sunt acum colege din scoala generala (eu fiind a 10 acum)
succes si tie:*

paaa

4 răspunsuri:
| SnYcK3rS a răspuns:

Da, este ultima zi de vacanta si sunt extrem de fericit ca de maine voi incepe un fel de viata noua.Sunt clasa a9a si am intrat la filologie.Astept ziua de maine, chiar din clipa in care am aflat ca am intrat la filologie.Eu o sa ma bag in seama cu colegii pentru ca asa sunt eu.Eu sunt cel care mai comenteaza pe la ore.Vacanta aceasta a fost extrem de plictisitoare.Totusi ma simt socat pentru ca de maine o sa merg in alta scoala si cu alti colegi si in scoala in care am stat 8 ani si cu colegii mei pe care ii stiu de 8 ani.

| Cristary a răspuns:

Eu sunt a8a, dar am niste emotii. Si cred ca intr-a9a o sa ma apuc de plans, ca altceva mai bun de facut, n-o sa am, ce-i drept.

| CristinaLăvMucAnonim a răspuns:

Pai daca esthy dispusa sa iti faci prieteni o sa te bagi uh in seama deoarece tu poti sa fii mai "lasatoare". Sunt amandoua valabile km vrei fundita?

| psyour a răspuns:

Mda... o sa fie oribil