Eu fac parte din alta generatie.sa zicem ca am 5-10 ani in plus fata de generatia X. In ultimul timp resimt tot mai mult acesti 5-10 ani... ii consider o perioada "moarta" pentru mine...Copiii generatiei X ne prind din urma, pentru ei evolutia a fost mult mai rapida- termina masterul inaintea celor mai "batrani"...promoveaza mai repede in pozitii importante in multinationale, isi cumpara apartament la 25 ani nu la 32...
Ma bucur ca majoritatea prietenilor mei fac parte din generatia X...langa ei invat ce inseamna viteza!
Habar n-aveam de chestia asta.eu unul sunt in 87, nu ar trebui sa fac parte din aceasta generatie teoretic. dar te asigur ca ma resimt in toate aceste evenimente...sieu am avut aceeasi copilarie, si uneori ma apuca nostalgia acelor vremuri...Doamne ca bine mai era sa ma rog de mama sa ma lase pana mai tarziu afara... ea nu intelegea ca jocul nostru de-a ascunselea era mai practic seara, pe intuneric;)) off... ce vremuri...ca sa completez si eu la intrebarea ta, daca aveti 3 minute disponibile va invit sa vizionati...garantat o sa va placa :)
http://www.youtube.com/watch?v=VXnhOiin06M
Asta este realitatea.nu fac parte din ea intru totu insa fiind nascuta in 90 am trecut si eu prin cateva dintre aceste experiente...si ma bucur pentru ca a fost frumos... p cand astazi copiii isi petrec copilaria pe mess si pe net.in general.mai rar joaca ce jucam noi pe vremuri
Generatia x mai poate insemna si generatia pierduta adica aia din anii 70 80 si 90 au dus-o foarte bine in timp ce actualele generatii nu pot face mai multe sau chiar promite multe
Imi place o stiam si eu mai ales ca fac parte din aceasta generatie X si nu imi dau seama cum autrecut acesti ultimi 20 de ani
Sunt de acord, dar partial, deoarece eu sunt cu vreo 10 ani mai tanara, dar inca ma jucam cu prietenii toate jocurile acelea(cand eram mica), am auzit si apreciez muzica veche, cat si cea noua (mai putin manelele, pe care le urasc),...