Eu cred ca el, chiar daca este ditr-o bucata, va reusi sa schimbe mai multe dacat au facut-o altii pana in acest moment.
In schimb, nu cred ca va fi o imagine potrivita ca sa ne reprezinte in exterior.
Pro si contra... nu mi-ar displace...pentru ca a facut mult bine oamenilor
Contra.Nu e deloc pregatit pentru a fi presedinte.Nu e un om invatat, cult, diplomat.Ne-ar face tara de rusine.Mai bine Vadim.
In niciun caz! Asta trebuie pus ministrul Educatiei, ca numai acolo sunt ministrii cei mai prosti. Daca il alegem Presedinte, cine o sa fie ministru la Educatie? "Marean care este"?
Ar fi cazul sa se schimbe sufixul "-escu" desi nu prea cred ca va iesi presedinte, oricum PRO
Mai tu l-ai auzit cum injura? Apai scuza-ma... daca un om cu credinta lui in Dumnezeu si care aspira la functia de presedinte isi permite sa vorbeasca asa in cadrul unei emisiuni, sau nu mai stiu unde era atunci...nu vreau sa imi imaginez cum va vorbi cu poporul...Categoric NU.
Pro, a ajutat si va ajuta multi oameni, si are un ras atat de draguut hehehe
Contra clar.DOAMNE fereste sa ne conduca ciobanul acesta! becali, Pleaca din Ghencea!
Fereasca-ne Domnul... iti dai seama ce ar insemna asta? ne-am transforma cu totii in ciobanii ca asa este SEFUL tarii
Gata cu paranoicii! Nu v-ati saturat? Nu suntem echipa de fotbal! Asta nici la Steaua nu a reusit decat sa faca altceva decat balamuc.
Daca esti d acord insemna ca vrei ca noi sa fim noile oi ale lui... nu stiu sincer sunt contra deoarece ala nu stie nici sa manance branza cu furculita...
Pffff
E simpatic omu' dar. contra. Unde ajungem?! Daca ajungem sa fim condusi de Gigi, eu-mi schimb numele. Ma va chema Ciobanu.