| lenalle a întrebat:

Haha...Eu nici acum nu am priceput cum se invata la facultate sau academie...imi poate explica cineva va rog? Multumesc^^

Răspuns Câştigător
| redtulip a răspuns:

La facultate anul studentesc este impartit in 2 iar intr-un an se intampla urmatorul lucru si anume in prima parte adica din toamna pana in iarna se invata la cursuri si laboratoare, adica scrii non stop toata ziua ce iti dicteaza profesorii iar in iarna dai sesiunea adica examene la toate materiile la care ai invatat. Nah si in partea a doua a anului iarasi la fel, scrii mereu la cursuri si laboratoare (adica 2 ore continuu scrii mereu ca atat tine un curs) iar la sfarsit iarasi timp de 2-3 saptamani esti in sesiune unde nu faci altceva decat sa dai examene. Mergi in acea perioada la facultate doar sa dai examenul, restul stai acasa si inveti. La sfarsitul facultatii sustii o lucrare de diploma dintr-un subiect ales de tine sub ingrijrea profesorului de la materia respectiva (lucrarea de diploma - lucrare scrisa pe un anumit numar de pagini) si care va citita de comisia profesorilor alesi pentru asa ceva...plus vei sustine examenul final care va insuma cunostiintele tale din toti anii ce ai urmat la acea facultate. In mare parte cam acestii sunt pasii la facultate, ei difera putin la fiecare in parte. Oricum dupa mine sunt cei mai frumosi... anii de studentie. Bafta!

1 răspuns:
| Solovey a răspuns:

G