hai mi-a placut introducerea...
Romania ar fi mult mai frumoasa daca nu am mai fii noi atat de ipocriti, daca am avea conducatori cinstiti(asta e cv aproape imposibil, dar cum nu am cultura generala imi permit sa vb aberatii )
si, ar fi mai frumoasa daca am stii sa ne promovam adevartele valori
Pf... in primul rand as vrea sa fie mai curata, frumoasa este, bogata este, pacat ca nu stim sa profitam de asta.As vrea sa le dea copiilor care abia ies de pe bancile liceului sau a facultatilor mai multe sanse de afirmare...sa nu mai fie nevoiti sa isi ia gentuta si sa plece in alte tari.As vrea ca ''marii'' Romaniei sa urmareasca interesele tuturor nu numai ale lor... As vrea sa pot crede ca si in tara asta de hoti imi pot cladi un viitor frumos... dar ramane decat un ''as vrea''...
In primul rand sa fie functionala! Drumurile din Romania arata ca dupa bombardament, fie ca sunt drumuri judetene, nationale sau comunale, toate sunt un dezastru! Cum sa dezvoltam turismul cu drumurile si cu faima tarii noaste? Ce stiu strainii despre Romania si despre romani? Ca suntem saraci, ca suntem hoti, ca suntem tigani ( mai nou, spun ca suntem corbi ), ca nu avem drumuri, ca gunoaiele zac peste tot in Ro... pentru ei Romania este taramul lui dracula. Draculaland! Pacat de Romania noastra! Trista realitate, nu? Oare peste cati ani ne vom civiliza? Odata ajuns in strainatate, fie ca e Franta, Germania, Italia, Spania iti dai sema cat de inapoiati suntem... cei care au fost imi dau dreptate!
Civilizata...ca or sa ne omoare mitocania, manelismul si incultura ridicate (toate 3) la rang de arta.
Daca romanii ar fi cinstiti si romania va arata altfel.ne mai trebuie 30 de ani de educatie sa ajungem la nivel european.
Imi place si intelepciunea taranului roman si ma mandresc cu intelectualii brilianti pe care ii are Romania. Nu ma pot impaca, insa, cu gandul ca doar cocalarii ne mai reprezinta azi. Ori s-au inmultit, ori ii vad eu mai des, dar cert este ca mi-ar placea sa dispara mancatorii astia de seminte.
O intrebare complexa... aici prea putin conteaza cum as vrea eu sa fie Romania, conteaza cum o vor si altii sa fie ( altfel e doar o parere suflata-n vant)
Romania n-are nicio vina ca, poporul sau incearca sa o dezonoreze, asadar nu Romania ar trebui sa se schimbe ci, cetatenii ei. Cum vom putea avea o tara civilizata, daca nu constientizam notiunea termenului de,, civilizatie"?! Ptr.Romania ar exista o multitudine de solutii pentru. a se edifica, insa prin indiferenta e mult prea greu sa se realizeze scoaterea tarii de sub letargie....totusi,sa nu ne pierdem speranta, candva va veni si momentul ca Romania sa-si ceara dreptul; drept ce va fi cerut de romanii-autentici, nu de profitori.
Civilizata! Si fara toti cretinii inculti care exista...deci si "cultivata"!
GABYwow întreabă: