anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hal de educație: http://stirileprotv.ro/......video.html

Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Asta numai mama nu e laughing

Dumnezeule, tu vezi ce moaca are? Zici ca e o drogata, saracii copii, au un exemplu ADEVARAT IN FATA, CATA PROSTIE...

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai Bentule ce nesocotiti sint unii care nu te vad.Sar'mina alteta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Harciog, cum mai e in padurea ta, alteta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bentule, furni, cici, scelerat sau sa-ti mai spun si pe alte nume? In padurile mele e bine atita timp cit ramin singur si-mi voi fi dat seama de timpenia existentei mele trecuta doar prin filtrul meu neinteresindsuma filtrul altora oricit de "benefic "ar fi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Neinteresandu-ma de persoana ta, ma plec in fata ta, alteta. Cu spatele nu indraznesc sa stau, ca am vazut multe telenovele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Respectele mele Furni. E chiar foarte bine si cu fata dincolo de telenovele.Cind ajung la un anumit "moment"as vrea totusi sa-ti vad ochii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A scapat godzila!

| JustMeBăi a răspuns:

Ce educatie mai primesc unii. "cei 7 ani de-a acasa" nu's degeabastraight face

| darkeyes a răspuns:

Americanca proasta...

| acestaesteunnume a răspuns:

O sa visez urat la noapte!crying

| geo_1909 a răspuns:

La ce ne dai sa ne uitam la o grasa

| IuliaAlexandra123 a răspuns:

Daca acelei femei i se poate spune "mama" inseamna ca lumea e cu susu'l in jos.si ma gandesc ca deja acei copiii au luat exemplulacelei femei drogate pentru ca alfel nu ii poti spune! pun pariu ca merge chiar mai departe de atat! acel videoclip ar trebui sa ajunga la protectia copilului. iar lua copii pe loc!

| SmarandaangelOAIIOO a răspuns:

Doamne...cine stie cu cine i-a facut si pe aia.

| roxyroxy_5043 a răspuns:

Loool rolling on the floor

| Paul_5456 a răspuns:

De ce e ma mama denaturata? Ala chiar vi se pare dans obscen?
Mai iesiti noaptea in cluburi, si acolo sa mai vedeti fete de dupa ora 1 luate cu ametelea, cum se mai freaca de ce prinde...
Eu nu stiu multe despre cultura si educatia in USA, dar mie, acel video, nu mi se pare nici obscen si nici exagerat.
Nu si.a scos nicio tata, nu era nici in chiloti, nu isi freca fundul la camera, nu se urca pe vreunul dintre copii sai ca sa se frece de ei, ea si copii sai, pur si simplu se simteau bine pe o melodie care este normal sa se danseze cum a dansat aceea femeie.
S.a mai lasat si dusa de val din cand in cand femeia, dar cred ca exagerati cu totii. As prefera ca sa fac asta cu maicamea, decat sa ma trimita la cersit, sa ma bata pana ma baga in spital, sau alte lucruri de genu´.
Si Oana; "saracii copii"?, in video, nu pare ca sunt saracii, obligati, sau maltratati...
Si cum este si normal, acum probabil vor intervenii altii cu comentarii de genul "tu asa iti vei educa copii?"... Ei bine, vor fi si momente in care voi fi nevoit sa ma prostesc, pentru a face copilul meu sa rada, sau sa nu mai planga.
Si dupa cum putem observa la inceput, (cu toate ca multi frumosi s.au luat de fizicul femeii) femeia, este pictata pe fata, deci asta este o dovada ca se juca cu ei (chiar daca era sau nu sub influenta alcolului).

| MaduMadutsaa a răspuns:

Drogata, "Dusa cu capu' ", "Tralala" laughing

| Izzaya a răspuns:

O distrusawinking

| Adina_4411 a răspuns:

Doamne fereste... Ce oameni!