Si eu tot la pedagogic merg si avem multe nelamuriri si multe cantece in cap dar am ramas la o singura decizie: In padurea cu alune, din cate am auzit sa cantat in ultimii ani melodia asta si niciodata nu a fost respinsa. Ce poezie vei zice?! Da-mi o idee te rog :*
Mersi mult de tot! Poezia am spus-o azi. Am invatat primele trei strofe din Luceafarul, dar linistita poti sa zici si numai doua strofe.
Si eu tot Luceafarul am spus, primele 2 strofe :*
Eu am trecut! Sunt atât de fericită! Tu ai trecut?
Daaa normal :X Acum depind notele la evaluarile nationale
Și în ce oraș ai dat probele? La ce școală? Eu am dat la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timișoara.
Colegiul National Mihai Viteazul din Sfantu Gheorghe jud, Covasna
Eu am dat probele acum 2 ani, si cred ca nu s-au schimbat atat de multe de atunci. Am invatat o singura poezie dar daca mai mi se cerea una in plus as fi stiut sa improvizez deoarece mai aveam pregatite cateva. Poti invata mai multe, nu e niciun bai, dar nu cred ca trebuie chiar 4 poezii . Multa bafta totusi!
Ai putea sa canti si ceva de la clasele 1-4 nu chiar de copii de gradinita, sa vada ca o iei in serios, se accepta si muzica populara. Iti dau un sfat, poti canta piesa se potriveste pe toate tonurile. chiar daca nu ai voce, suna foarte bine. Crede-ma
Multumesc mult, intrebarea era postata de acum 2 ani dar nu e nicio problema! )