Am citit volumele cu Lola. Mi-au placut foarte mult! Este vorba despre o fetita de 9 ani care are frica de broaste si impreuna cu prietena ei, Flo, au o multime de aventuri. Mai citesc si carti de Vladimir Pustan. Din alea poti invata lucruri foarte utile in viata. Din volumele lui Pustan am citit: Invataturile fundamentale, Si nu ne duce pe noi in ispita. Cam atat. De Mircea Eliade am citit o carte super faina numita ''Nunta in cer''. Am citit si ''Fiicele Evei''. Este un roman scris de Lynn Austin. Cam atat am citit. Pupici!
Eu m-am apucat sa citesc Biblia. bine nu stiu cand o termin ...dar important e ca am inceput
Acum trec pe a9a asa ca citesc "moara cu noroc" ca de abia am terminat "Mara", tu?
Eu citesc momentan niste carti de dragoste.nu prea interesante.dar iti recomand casa noptii sunt 7 volume aparute momentan dar sunt cele mai tari carti! Poate ai auzit de ele dar sper sa iti fie de folos:d
Ultima carte pe care am citit'o a fost i think i love you (cred ca te iubessc) de alisson pearson. o gasesti la diverta, si e super faina
Momentan citesc "Enigma Otiliei" de George Calinescu. Am fost sceptica in privinta cartii, dar chiar imi place!
Bai, chiar va multumesc. Le-am notat si dupa ce termin ce citesc acum, o sa imi iau sigur una din ele.
Daca mai vrei o opinie, acum eu citesc Contele de Monte Cristo si imi place la nebunie