Din pacate cred ca ti s-a ars placa video. Partea nasoala este ca nu o poti schimba, adica ori schimbi placa de baza ori iti ei alt laptop. Exista o solutie https://www.youtube.com/watch?v=8fbqXIyTphg uitate la video este un exemplu. Partea nasoala este ca nici aceasta chestie nu tine mult. Incearca sa conectezi o plasma de pc la laptop si vezi daca merge ( daca iti apare imaginea de la desktop, pe plasma ) daca iti apare inseamna ca ti s-a ars display-ul daca nu iti apare nimic pe plasma inseamna ca placa video este arsa. Sper ca te-am ajutat. Salut
Imi pare rau, daca era altceva poate mai reuseam sa-i dam de cap.In acest caz, cred ca s-a ars placa de baza. Ori il duci sa o schimbe, ori cumperi alt laptop.Laptopurile nu sunt facute pentru a tine o viata intreaga, mai ales daca jucam si jocuri mari. Un PC ar fi mult mai usor sa-i inlocuiesti componentele.
Am urmarit videoclipul dar nu cred ca probleme cu placa video..cred ca am probleme cu bateria sau ceva de genu. Pentru ca mi-am sos bateria si l-am lasat doar la incarcat si s-a deschis dar cand am vrut sal deschid din nou ecranul era din nou negru ca la inceut.