Eu am luat 6 ))
ziceam de medie... semestru asta am 10 la toate si la sport 9 ( media ), macar 9 ca poate imi da acum nota mica si imi iese 8 (
Eu am avut 10 la mate, chimie si fizica si la sport 8 .
Dc sunt profi si profele de sport sa nedrepti
Macar tu ma intelegi...
Nu sunt nedrepti.
Nu suntem noi sportivi.
Cand alergam imi era usor.
Pe urma m-am lasat si mi-a fost mai greu la rezistenta.
Da totusi cand ai 10 la toate, se indura sa iti dea 8
Conteaza viteza?
Stai sa-mi aduc aminte
Parca nebuna care imi este mie profa m-a pus sa dau 5 ture de teren.
Aproape ca mi-am scos toti plamanii.
Dar daca esti obisnuita cu sportul nu e mare lucru.
Eu am iesit a 5a anul asta(pe clasa mea, intre fete).
Nu e cine stie ce.
Sa nu bei apa sau sa mananci inainte, vezi sa nu iei aer pe gura si sa faceti incalzire.
Bafta.
Daa..nu prea sunt obisnuita cu sportul ( DELOC ). DA se pun note?
Da. Trebuie sa scoti un anumit timp si pe acela se pune nota.
...o.frate. deja e greu sa alerg vreo 3 ture dapoi si repede.
Nuu...ar fi fost bine am pana acu un 8 si un9
Am sa ti-o spun direct: profu' tau de sport e un tampit! Daca-i asa treaba am un sfat pentru tine: mai baga-ti picioarele in notele de la sport! In fon astea nu-ti influenteaza viitorul, deci don't worry
Stiam ca e cam tampi , da deja nu prea imi mai pasa ca imi strica media da ma enerveaza ca 1. nu da note pe drept 2. se ia mereu de mine 3. din cauza lui nu o sa iau premiul 1.( si as merita )
Te inteleg...asa e invatamantul asta...corupt si infect. Mai da-l dracu' si gata! Oricum iti inteleg nemultumirea am trecu si eu prin chestii din astea dar acum nu-mi mai pasa
Pe bune?! stiam si eu asta )))) ...mersi oricum
Daca va plangeti de cateva amarate de ture e grav dar mai vreti si 10
Alerga tu 800 de metri si apoi zi ca sunt niste amarate de ture
Am facut handbal 7 ani asta la club am scos 6.00 la 50 de metri si am fost pe locul trei la concursul de atletism judetean pentru mine 800 de metri este plimbarea de seara nu vreau sa para ca ma dau mare dar trebuie sa te ambitionezi nu e moarte 800 de metri
Daca vrei sa ne dam mari eu am luat locul 2 pe tara la romana, prima mentiune la mate pe judet si locul 3 la tehnologica pe tara ( si sunt a 7 a ). Asa si daca tu esti sportiv nu trebuie sa fim toti ca tine ...in fine felicitari. oricum nu am chef sa ma cert asa ca ...hai sa o lasam balta, ok?
Bravo acum am inteles ca sportul nu este punctul tau cheie. te felicit pentru premiile ce le-ai luat