Buna.
Si eu sunt tot clasa a 7-a si tot din Buzau, ok, coincidenta.
Pai, si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, aveam varianta cu desenul si arhitectura, la Liceul de Arte sau Eminescu, unde nu voi stii pe ce profil ma voi duce si ce sa devin in viata.
Eu m-am decis, voi face ce-mi place, ma voi duce la Liceul de Arte Margareta Sterian, pe desen, si mai incolo ma voi duce la Facultatea de Arhitectura pentru a deveni un arhitect inrait.
Pentru examene, la Liceul de Arte stiu ca se da la matematica, romana si trebuie pentru desen, bineinteles, sa faci un desen pentru a fii analizat si multe altele ca sa poti intra pe desen, nu muzica sau altceva.
Desenul e accesat de foarte multi elevi, asa ca trebuie sa te inscri mai devreme la acel liceu, sa prinzi locuri.
Sper ca ti-am dat curaj.
Arhitectura e grea, trebuie sa stii matematica la greu, sa desenezi in planuri si sa ai o imagineatie si creativitate grozava. Trebuie sa vezi lumea din alte unghiuri ca artist, fiind, e usor asta, dar nu e pentru toti.
Amuzant e, ca eu cand era mica desenam cu ambele maini, si desenam bine.
Hai ca am deviat de la subiect, deci, fa ce-ti place, si ceea ce-ti spune inima.
Ca medic, e greu, pentru ca multi nu ajung unde isi doresc, sunt dati afara, foarte multi au plecat in afara, ca in Romania e oribila meseria de medic.
Arhitectura, Filmul, Actoria, in general cuvantul'' Arta" poate schimba Romania.
Medicina, insa nu, si in afara suntem cunoscuti intr-un hal.
Succes!
Sa faci ce vrei tu. Daca tie asta iti place, continua. Dar nu uita ca daca esti pictor, nu o sa prea ai bani..medicina este o alegere mai buna dar conteaza sa te simti tu bine in ce faci!
Ofataoarecare9 întreabă:
Curiosul999 întreabă: