| NikkiNicole a întrebat:

Heey TPU.
Am nevoie urgenta de ajutor...o sa fiu clasa 8-a peste 3 zile... sad
Sunt foarte stresata....imie frica de tot ce are legatura cu scoala..niciodata nu am fost asa stresata.
Imi e super frica ca nu o sa iau exmenul..incer sa fiu optimista dar nu reusesc...
Ce sfaturi imi dati pentru anul asta?
Cat de greu va fi? sad sad
Dau funda

Răspuns Câştigător
| Koshkin a răspuns:

Buna. Nu trebui sa fii stresata. In clasa a 8-a va fi mai usor ca in ceilalti ani, mai ales pe final, pentru ca profesorii iti vor lasa mai mult timp sa te pregatesti pentru examenul de capacitate. In general, profesorii ridica putin mediile ca sa ridice astfel si sansa elevului de a reusi la liceul dorit. Bineinteles, trebuie sa te tii de treaba si sa inveti ca sa iti vina mai usor. Cat despre examene... Astea nu sunt asa complicate. Nu se merge pe dificultate decat la subiectul 3, si asta nu mereu, depinde de ce sesiune prinzi. In orice caz, iei cel putin 8 daca ai un nivel mediu de cunostinte. Ce profil vrei sa urmezi? Sper ca ti-am fost de ajutor. Daca vrei sa discutam mai pe larg, da-mi un mesaj.

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Bag seamă că pentru unii elevi, această instituție care se numește „școală" a ajuns un fel de bau-bau, pușcărie, eșafod de spînzurătoare.
Nu-i mai puțin adevărat că și sistemul actual de învățămînt este o MIZERIE.

| g4mma a răspuns:

De ce esti asa stresata? Calm down, va fi bine daca inveti happy