| Vikaa a întrebat:

Heey,voi cum ati reusit sa invatati acele timpuri din engleza, mie imi dau batai de cap.Mentionez ca am un nivel mediu de cunostinte,stiu sa scriu si sa citesc,stiu sa si vorbesc,dar nu prea mult,un scurt dialog pot sa am,dar daca este o conversatie mai lunga chiar nu pot,stiu ca am nevoie de timpuri precum Present perfect simple,Present perfect continous, de toate cele 8 timpuri in principiu. Vreau sa stiu ce trucuri ati utilizat in a invata toate cele 8 timpuri, mi-as dori foarte mult sa invat engleza si sa o stiu foarte bine.

Răspuns Câştigător
| alexandramng a răspuns:

Încearcă să cauți o propoziție cât se poate de simplă și să o treci la toate timpurile, ca să ai un punct de referință (de ex. I play the piano/ am playing the piano/ will be playing/ have been playing și tot așa) și caută exerciții pe un anume timp ca să te familiarizezi cu ele unul câte unul. Eu sunt C2 la engleză, pentru mine așa a mers, sper să ajute

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Le cam prinzi din timp citind mult în engleză și eventual privind filme și seriale americane/englezești ca să fii pusă în fața mai multor contexte și a vedea ce timp folosesc ei, la un moment dat o să-ți devină un automatism cum să le folosești.

| Wr3nch a răspuns:

Nu prea sunt trucuri. Important e sa faci multe exercitii, eventual mai incerci Duolingo sau ceva mai interactiv daca preferii aplicatiile, si cam atat. In timp le inveti, nimeni nu a devenit expert instant.

| Andreeush a răspuns:

Încearcă să folosești duolingo.