Nu ne intreba pe noi ce vrei sa fii tu in viitor, ca-i cea mai mare tampenie posibila, sa pui pe cineva sa-ti decida viitorul!
Nu te ajuta cu nimic ce vrem noi, daca tu nu vei fii in stare sa profesezi ceea ce alegem noi.
Am cerut un simplu sfat! Voiam sa aud mai multe păreri, nu e ca și cum mi-ați decide viitorul?! De unde asta?
Realizezi ca tu trebuie sa decizi ce vrei sa faci pe viitor.
Eu cred ca psihologia ofera mai multe optiuni pe viitor
Cam toata lumea da la Litere si Psihologie, asa ca orice ai alege, trebuie sa muncesti extra ca sa reusesti in domeniile astea.
La litere nu prea da lumea comparativ cu economie, medicina, politehnica si psihologie. Multi depun dar dupa renunta.
Cam toate persoanele care dau la psiho, dau si la litere, din ce am observat in liceul meu. Renunta, pentru ca au 11 examene intr-un semestru si din toate astea ies profesori
Cam asa ) Aici nu neg
La litere ai foarte mult de citit. Daca iti place sa citesti, sa faci analize pe text, etc. acolo e locul tau. Cu psihologia teoretic ai mai multe sanse. poti sa fii psiholog in privat, sa lucrezi la scoala ca psiholog, la spital, etc. Depinde de ce iti place.
FanMedical întreabă: