| Mwha a întrebat:

Hei, am o întrebare. Mi.ar plăcea foarte mult să studiez în China/Japonia ( e a doua variantă după America ) pentru că pare de viitor şi în plus traditiile sunt interesante şi incantatoare. Însă nu ştiu Chineză, nici japoneză din păcate, şi nici nu prea cred că as avea şanse sa o învăţ. dar oare exista şcoli cu limba de predare engleza ( o vorbesc fluent) în aceste ţări? Păreri, sugestii, m.ar interesa şi de America şi Marea Britanie dacă ştiţi câte ceva, dacă aţi studiat acolo sau aţi avut cunoştinţe care au studiat acolo,cum a fost, oricehappy fundită happymulţam fain.

2 răspunsuri:
| DianaDobritoiu a răspuns:

Eu cred ca America e optiunea cea mai buna. E foarte grea Chineza si Japoneza si nu prea cred ca ai sanse sa o inveti.

| ArthurKn a răspuns:

Dupa mine, cea mai bune optiune este Marea Britanie, daca nu vrei cumva sa te alegi cu nu stiu ce boala de la asiatici.
America? Tot felul de retardati, sinucigasi, pshiopati, care cred ca au dreptul la viata sau la moarte asupra unui om. Nu recomand, dar faci cum vrei tu.
De ce aleg Martea Britanie? E mai aproape, oamenii sunt mai '' normali'', educati si multe alte motive pe care nu am sa le mai specific pentru ca sunt foarte obosit.