Buna!
Eu sunt a11-a acum si cu aceeasi problema m-am confruntat si eu
aveam o medie pe clasele5-8frumoasa si cu note teasteptat de mari la examene am dat la mate-info la cel mai bun liceu din oras... vreau sa spun ca la orice profil/liceu vei avea un profesor /materie care sa nu iti placa. daca termini mate-info poti merge la orice facultate nu doar de info. poti merge oriunde, chiar si la medicina dar sigur ca pregatirea de la mate info nu e la fel de buna ca si cea de la chimie-biologie(adica faci mai putina materie la chimie fata de profilu chi-bio), pe de o parte, pe de cealalta daca inveti nu-i bai.la mate-info am dat multumita mediei mari de admitere si impins oarecum de la spate de taicamiu dar decizia a fost la mine tot timpul iar daca as fi spus ca vreau de exemplu stiinte sociale, mergeam acolo nu era problema.depinde mult si de ce profesori nimeresti.
daca vrei sa ma mai intrebi ceva da-mi un mesaj privat si iti mai spun care-i treaba cu mate-info
Eu as zice sa dai pe bio-chimie, deoarece romana si matematica sunt mai echilibrate Poti sa te faci medic ^^.