| Rebecca123 a întrebat:

Hei! Am un prieten care a facut 18 ani acum cateva zile dar din pacate este foarte deprimat pentru ca nu a reusit sa faca liceul din cauza banilor si a altor probleme personale..eu vreau sa il ajut in legatura cu asta pentru ca am auzit ca poti face liceul la seral parca si poate avea si el 12 clase..este adevarat? cine stie cum este la seral gen programul cum se invata si etc cat mai multe detalii va rog sa-mi spuneti chiar nu mai vreau sa-l vad trist.el si-a dorit sa-l faca dar nu a putut din cauza problemelor si acum crede ca este "intr-un capat de linie" si nu il va placea nicio fata si nu-si va gasi nici un loc de munca bun din cauza studiilor.Este adevarat ca fara studii nu poti face mai nimic dar eu chiar vreau sa-l ajut si sper sa existe o sansa si pentru el! Va rog am nevoie urgenta de sfaturi.Dau Funda celui mai bun raspuns care ma va ajuta!

Răspuns Câştigător
| Anna121 a răspuns:

Foarte dragut gestul tau happy la seral orele se tin dupa amiaza, dupa 15 sau in weekend. Se fac ore normale, doar ca programul este mai scurt (4-5 ore zi )

| Rebecca123 explică (pentru Anna121):

Multumesc de raspuns. Si se fac 4 ani adica ca un liceu normal? Si este cu plata sau fara? El nu prea are bani dar il voi ajuta eu si familia mea doar sa aiba si el o sansa sa-si vada visul implinit.

| Anna121 a răspuns (pentru Rebecca123):

Pff nu stiu exact, dar in general se fac 13 clase, deci ar veni 5 ani de liceu si este fara plata.

| Rebecca123 explică (pentru Anna121):

Dar sigur il primeste daca are doar 8 clase nu? Multumesc mult pentru raspunsuri.

| Anna121 a răspuns (pentru Rebecca123):

Da, pentru mai multe detalii mai bine suni la liceul respectiv.

4 răspunsuri: