Ia un aparat si joaca-te. La modul inteligent, desigur. Nu te lua dupa miturile gen "nu faci treaba fara DSLR". It's not the tool, it's how you use it. Pune-ti engleza la punct cit mai bine, frecventeaza forumuri de profil din afara. Nu te lasa incorsetat.
Nu ar trebui sa te decizi, dinainte sa vezi cu ochii tai cu ce se mananca. Publicitatea nu are legatura foarte mare cu fotografia. La publicitate este o parte creativa (creara posterelor, logouri in PS), insa trebuie sa faci analize de piata si profilul publicului caruia i te adresezi.
Pentru fotografie, video si editor video, iti trebuie fie o camera profesionala de fotografiat, iar la video este cam greu, deoarece sunt destul de scumpe. Insa la fotografie, ca jurnalist, nu ai voie sa modifici pozele, insa pentru fun din nou poti folosi PS. La video, dupa cum spuneam este mai complicat, deoarece iti trebuie inregistrarile tale pentru a te obisnui sa le editezi si cum sa le editezi. Intr-o televiziune, exista aparatura speciala care taie si editeaza, produsele video. Deci este cam greu de simulat sa vezi daca te descurci sau nu. Totusi, pentru propriul amuzament, poti incerca sa faci diverse filmulete cu inregistrari din filme, sa le pui muzica pe fundal etc. Le poti edita in Adobe Photoshop Elements.
papucicu întreabă: