Buna!
Primesti, eventual doar daca iti da profesorul un 10 sa puncte la test. Daca te referi la un premiu, nu primesti decat diploma si un mic cadou as putea spune (la faza judeteana si nationala) daca esti pe podium, ceea ce e destul de greu. La faza nationala, bineinteles ca primesti mai multe, dar se ajunde foarte greu, trebuie sa fii primul din judet. In schimb vei avea o saptamana de vacanta (in saptamana altfel) intr-o localitete din Romania alaturi de alti olimpici (tot la nationala), si chiar daca nu ai un rezultat bun nu strica sa iti inmultesti cunostintele, pe langa ce se preda la scoala. Apoi vei vedea cum este la un concurs si te va ajuta foarte mult la examenele pe care le vei da.
Succes!
Buna,si eu am participat la olimpiade, insa nu am primit niciun premiu.Asta pentru ca trebuie sa ai un punctaj foarte mare ca sa primesti premii,ceea ce este foarte greu, in primul rand pentru ca subiectele sunt foarte grele[in comparatie cu ceea ce se lucreaza la clasa] si, de multe ori, incurca subiectele, chiar dand probleme de clasa a 11a elevilor de clasa a 8a sau a 9a.Mie mi s-a intamplat acest lucru de mai multe ori,si,in al doilea rand, pentru ca sunt foarte multi copii care vor avea punctaj mai mare decat al tau, si, fara doar si poate, premiile vor merge la cei cu cele mai mare rezultate.In orice caz,eu zic ca,mai presus de toate,capeti experienta,la unele concursuri chiar si diplome,si,iti vor fi de folos in viata,asta pentru ca te vei obisnui mai mult cu examene,fiindca,si olimpiada e tot ca un examen,doar ca acolo tu alegi daca vrei sa mergi sau nu. Pana la urma, tu sa fi pregatita, poate nu vei lua punctajul maxim, insa, vei avea cu siguranta un punctaj bun daca inveti.Pa-pa!
Depinde.La unele olimpiade primesti doar diploma.Am un coleg care a fost la olimpiada la matematica si a primit premiu+diploma+bani.Depinde si pe ce loc termini.Dar sa nu crezi ca exercitiile de la olimpiada sunt la fel ca cele pe care la faci in clasa, sunt de 10ori mai grele.
Stiu ca sunt grele dar nu conteaza am fost deja la 3 si mai am cateva, dar vroiam sa stiu doar daca primesti si altceva sau doar diploma
La mine la scoala daca te duci la olimpiada primesti diploma si premiu. Dar prof. de mate ne mai da cate un 10
Buna....depinde ce loc primesti. Daca iei locul I II poti primi pe langa diploma si un premiu special, dar daca iei mai putin primesti doar diploma de participare si bineinteles daca profesorul este bun iti poate pune si un 10 de incurajare :p
Eu,sincer,am fost la foarte multe olimpiade si am luat si premii mai mari de mentiune la judet. Din pacate nu am primit nimic, decat o diploma. Si nici nu cunosc alti copii din judetul meu care sa fi primit ceva mai mult si sunt in situatia mea. Dar partea buna este ca, din partea scolii, am primit niste carti de citit. Poate profesorii iti pun un 10, nu stiu. Depinde de profesori. Nu strica sa te duci. Succes!:*
xxxxxxxxdfsfsdfsdf întreabă:
EmotionalKoma întreabă: