| Loredana_5574 a întrebat:

Hei buna!
AM mare nevoie de ajutorul vostru. Deci eu am ajuns la nuvele a"Doua loturi " de I. L. Caragiale si stiti ca la sfarsit autorul isi imagineaza un final eu ar trebui sa imi imaginez alt sfarsit si sincer nu am nici o idee va rog mult sa ma ajutati.
Funda pentru cel mai bun raspuns. big grin

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Întâi citește cu atenție! http://www.lecturirecenzate.ro/2010/09/17/doua-loturi/

| eusicumine98 a răspuns:

Am terminat si eu lectura asta big grin. Ai putea spune :
1. ca de fapt a castigat la loterie si ca a dus'o bine
2. si-a continuat viata monotona langa nevasta sa si a fost reangajat
3. ca nu a gasit biletele bune
4. ca de fapt totul a fost un vis si ca nici macar nu a jucat la loterie.
Sper ca te-am ajutat.

| ivan12 a răspuns:

In loc ca a pierdut la lotarie poti sa pui ca a castigat!(adica un final fericit)Funda?

| HubbaBubbaEmm a răspuns:

Hey, esti a7a nu? Uite iti dau doua idei
1.D.Lefter a castigat banii si isi imagina mii de lucruri dar, pe strada s-a intalnit cu cele 3 chivute ce l-au jefuit pentru ca le-a acuzat pe nedrept!
2.D. Lefter a fost inselat si a ramas pe strazi deoarece nevasta l-a parasit dupa ce a aflat ca si-a dat demisia si nu a castigat nimic.
Sper ca te-am ajutat, profa mea a zis ca e bine, tu trebuie sa mai dezvolti cu moduri de expunere, si zecele este al tau! FUNDA?:*

| HubbaBubbaEmm a răspuns:

Hey, esti a7a nu? Uite iti dau doua idei1.D.Lefter a castigat banii si isi imagina mii de lucruri dar, pe strada s-a intalnit cu cele 3 chivute ce l-au jefuit pentru ca le-a acuzat pe nedrept! 2. D. Lefter a fost inselat si a ramas pe strazi deoarece neva