| 34asdfg76543jh a întrebat:

Hei buna! Pt cei care sunt deja in clasa a IX-a, sau ma rog oricine: cum e la examenele de capacitate? Adica foarte greu?
Trebuie sa invatam mult?
Cat la suta e din media de intrare la liceu?

6 răspunsuri:
| ÐÿÅ a răspuns:

Buna!
Trebuie sa inveti mult! Chiar daca esti sigur pe tine ca stii mai invata, invata, inavata, invata!
Conteaza si media 5-8, iar rezultatul iti iese asa :
Mediile celor 2 note de la examene + media 5-8 : 2
Bafta! Ai nevoie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am dat examenul anul trecut si este foarte usor, dar mai bine invata toata materia specificata in programa, nu e greu si nu e chiar asa mult de invatat, dar ma stresau ra camerele alea si e cam putin timp sa il termini tinand cont ca ai doar 2 ore. Media de intrare la liceu se face asa:
Media examenelor + Media Claselor 5-8 impartit la 2.
Media examenelor se face asa: Nota la examenul de la romana + nota examenului de la mate impartit la 2.

| Molecula a răspuns:

Depinde de liceu si depinde la ce profil optezi tu, cat despre cat % e din medie, eu stiu ca daca dai capacitate nu se mai ia in considerare alte note, decat cat obtii la acel test, daca sunt x locuri, primii x in ordinea mediilor la capacitate intra, eu asa stiu

| Tirri28 a răspuns:

Pai nu e asa greu, trebuie doar sa iti controlezi emotiile, 50 % conteaza examenul.

| Danii16 a răspuns:

Anul trecut a fost destul de usor, poti sa vezi subiectele pe internet.
Nu se stie daca anul asta se face la fel, dar anul trecut a contat si media 5-8.
Mediile celor 2 note de la examene adunata cu media 5-8 impartita la 2 si asta a fost media de admitere.

| biutza1997 a răspuns:

Da e greu sunt clasa a noua le-am trecut examenele da cu note mici mai mici decat ma asteptam trebuie sa inveti si poti incepe de acum mai ales la mate e geometrie la romana trebuie sa stii sa faci compuneri ai de facut vreo doua sau trei si gramatica ceva la mate sa te pui pe invatat la geometrie. funda? :d