Oana nu mai vorbi prostii.La ce materi ai spus ca ar da teza sunt pentru filologie.La stiinte sociale, in a 9a dai la logica teza in plus fata de. In fiecare an dai la o materie de profil, nu dai la istorie/geografie. In a 12 stiu ca dai si la filozofie teza, dar la celelate am uitat.Nu cred ca este deloc greu, o consider foarte usoara fiind echilibrata. Oricum iti recomand sa mergi unde crezi ca iti place mai mult. Am vrut si eu sa dau la stiinte, dar acum sunt axata pe filo deoarece imi da mai multe optiuni de viitor.Bafta.
Are dreptate @Aisha. Eu sunt a 9a si iti spun la ce dai teze:
- la stiinte sociale: lb. romana, lb. engleza, geografie/engleza si logica
- la filo: lb. romana, lb. engleza, geografie/engleza, lb. latina
Un lucru important de mentionat! La stiinte sociale, una dintre teze se schimba in fiecare an. Ma refer la teza la logica. Intr-a 9-a dai la logica, intr-a 10-a la psihologie, intr-a 11-a la economie si intr-a 12-a la filozofie.
Alege ce vrei, eu propun filologia pentru ca sunt la profilu' asta si e bine. Ceva mai multa limba romana si limbi straine insa mai putina matematica, chimie, fizica si biologie.
Bafta!
Buna fisiiiiiiiiii,
Daca te duci la stiinte sociale vei putea alege sa dai teza din geografie sau istorie, romana, engleza, si bineineteles limba latina. Anul trecut, la BAC elevii nu au putut alege si au fost nevoiti sa dea teza din istorie.
Daca vrei sa te orientezi si la celelalte profile:
Stiinte ale naturii (eu iti recomand sa mergi aici pentru ca e un profil de mijloc - se face si mate si romana in egala masura) sai teze din : romana, mate, biologie, si chimie sau fizica (depinde ce alegi)
La mate info (nu iti recomand) pentru ca se face foarte foarte multa matematica si informatica (informatica e o teroare daca nu intelegi de la inceput crede-ma). La mate info dai teze din : mate, info, romana si ai la alegere dintre fizica biologie sau chimie
Pa, pa