Hristos a înviat!
În general, la examenele de la Evaluarea Naţională este mai greu decât la Simulare!
Totuşi, ai şanse să iei o notă mai mare - depinde şi cât mai înveţi...
Toate cele bune.
Sărbători Fericite!
http://i.imgur.com/t0pIB.jpg
Am luat 8 romana, 6.30 matematica.Subiectele de anul acesta au fost foarte grele, mai ales la matematica, trebuia sa fii de nivel olimpic ca sa ai peste 7, iar la romana s-a dat ceva ce nu s-a mai dat niciodata : doina.Si ca sa iti raspund si la intrebare.Da ai sanse la o medie de admitere mai mare..vei lua cu cel putin 2 puncte mai mult la examenul din vara.O sa fie mai usor.
Auzi nivel olimpic, nu exagera prietene ca nu a fost asa greu.
Oricine de nivel mediu iti zic ca mai mult de 4 nu lua. Puteai sa iei usor 7 deoarece la subiectul 1 si 2 nu prea era ceva ce sa te incurce.La subiectul 3 era problema.
Bună! Eu am luat la simularea de anul acesta 9, 30 la română şi 5 la matematică şi profesoara încă ne dă simulări grele când are chef. Cunosc persoane care la simulare au luat 5, 25 (mate) şi la examen 9, 20 deci nu te lua foarte mult după simulări! În general sunt grele. Dacă ai voinţă şi vrei, vei avea o notă bună la evaluarea naţională pentru a ajunge la un liceu decent, te asigur. Baftă!
Simulările sunt mult mai grele ca examenul.Se dau așa ca să sperie și să motiveze pe elevi să învețe mai mult până la examen. Am prieteni care care în simulare luau note de 3-4-5 și la examen au luat peste 8. Totul depinde de tine, de cât te mult te vei pregăti până atunci.Da, mai ai șansă la medie de admitere foarte mare pentru că simulările au fost doar ca să vadă la ce nivel sunt acum elevii, nu se trec nicăieri.Anul acesta simulările mi s-au părut foarte grele, mai ales la mate. Am luat 4, 30 la mate și 8, 50 la română, dar la examen cred că va fi mai ușor. Sper ca la mate să iau minim 7 și la română minim 9, 50.
Daca te pui pe invatat, orice e posibil, trebuie doar sa vrei tu sa faci asta. Bafta!
Buna! Eu am lat la romana 9.70, iar la matematica 9, 80. Eu una invat zilnic, fac probleme. In general, nu ar trebui sa fie diferenta mare intre media ta si media de la examen... Daca nota ta de la examen va fi mai mare decat media inseamna ca erai mai buna, daca nu inseamna ca nu ai fost notata corect. In general, copii se mobilizeaza si iau note mari.
Succes in continuare!